fredag 2 mars 2012

The Hanged Man....

Mamma upp i dagen, varför gå på stigen när man kan gå jämte?


Äntligen känner jag att jag kommit ikapp med diverse utomhussysslor, myset hjälpte mej att sprida ut mullvardshögarna, så nu är gräset svart och täckt av jord istället för grönt, men jag tror att de små grässtråna ska orka sej igenom bara det blir lite värme i jorden.
De var lite sorgligt att gå där i trädgården och se på trädet som jag och ex frun planterade första hösten när vi blivit ett par, trädet är nu alltså snart sju år gammalt och det känns inte rätt att ha det kvar men det känns inte heller rätt att såga ner det.
Det är lite som med ringarna, dom bränner i lådan som dom ligger i men jag vet inte vad jag ska göra med dom.
Hur gör andra med sina ringar när dom skiljer sej?

Ja det är inte nog med det, utan jag vaknade på morgonen och hade drömt. Tyvärr var inte drömmen så trevlig som Rasmus på luffens drömmar om att han hade en katt och den åt bara sill och potäter, nej tusan så lätt slapp inte jag undan.
Min dröm handlade om att jag och ex frun befann oss hos våra vänner som vittnade på vårt bröllop.
Allt detta som hänt hade även hänt i drömmen så jag förstår inte varför vi var där ihop, men så är det väl med drömmar, vidare i drömmen så dog min ex fru framför ögonen på mej hon hade en stor vårta mitt i pannan, jag tror att jag dödade henne, men att det var en olyckshändelse.
Jag blev ledsen och förtvivlad, vilket vittnen tyckte var märkligt efter allt hon gjort mej.
Ja de var en märklig dröm och jag var väl inte i toppform precis när jag slog upp mina ögon.
Jag tog kontakt med en vän som jag visste pysslade lite med änglar, andar och annat för mej hokus pokus och frågade henne om hon kunde tyda drömma.
Hon svarade att hon tagit ett tarot kort och det visade den hängde. Brr det lät otäckt så jag fick klart göra en sökning på det.
Det fanns olika tolkningar, men de flesta såg ut som följer...


Den hängde är inte ett trevlig kort. Kortet symboliserar för det mesta uppoffring, förnedring, utnyttjande, och att göras till syndabock. Ibland betyder kortet att inget händer och att allt stannar till i livet, något som leder till en känsla av stagnation och hjälplöshet.
När den hängde dyker upp, har man blivit föremål för andras felaktiga uppfattningar. Oftast kan man inte göra någonting åt detta. Det enda man kan göra är att släppa taget och för närvarande att acceptera sin situation. Snart kommer ett perspektivförändring att äga rum.
Allmän tolkning - Kortet står för prövningar och uppoffringar men det står även för förutsägelse och intuition. Alla symboler tillsammans skapar en representation av visdom och perception. Visdom i samband med svåra prövningar.

Så otrevligt var det väl inte?
De hade väl varit betydligt värre att få kortet med döden på skulle jag tro...
Men ett nytt intresse har nu väckts måste jag säga, de kändes träffande på nåt märkligt sätt.
Jag får nog vackert gå till en spåkärring en dag så min nyfikenhet kan stillas.


Ja och nu är så dagen kommen, jag ska äntligen förenas med min telefon igen, jag tror knappast att det är sant, halleluja moment:)
Så nu måste vi dra.



Jockarp.

1 kommentar:

  1. Jag gick till guldsmeden med min ring och köpte ett halsband till min dotter för den, på så sätt har hon ett sorts minne av mig och sin far (som inte funnits i vårt liv sen hon var ett par år gammal) utan att jag behövde ha ringen kvar, kändes fint!

    SvaraRadera