fredag 13 april 2012

Mitt hem, mitt berg...



Oj oj, det var länge sen jag ansträngde min späda kvinnokropp som jag gjorde igår, först en lugn sväng på berget.
Sen bar det hem och angripa högtryckstvätten, först spolades sargen i ridhuset rent på diverse dammpartiklar, vidare angreps det lilla stallet.
Vilket tryck de var, i dubbel bemärkelse, fullt tryck både på mej och på tvätten. Mollie sov eller hängde med mormor, det var riktigt skönt att ha (Klök) "egen tid" och jag fick en hel del gjort också.

Lite bus hann vi klart med myset och jag, det var vår i luften och det kittlade i fingrarna, när vi då fick chansen så tog vi den, på fyrhjulingen och sen bar det av, myset gillade att ha vinden i håret och vi njöt av den lilla turen både hon och jag.

Min promenadvän messade och frågan löd, promenad? Japp såklart att vi var på.
Vi fick en match av den grymmaste backen på hela berget och med tanke på min idiotiska klädsel med långkallingar så var jag inte bara lagom ljumen när jag stod på toppen av berget, jag var brännhet. Fy nästa gång blir det småbrallor på.

När vi kom hem så var det tårtkalas som gällde, vår lilla hästtjej som hängt med oss i fem års tid ska nu lämna oss, så går det när påsättare skaffas på annan ort ;)
Tårtan var god och Mollie hade en enmansshow utan dess like, hon är på partyhumör nu nästan jämt den lilla piggelinen. Och det får gärna hålla i sej.

Vi har lånat lite olika barnredskap av vår vän och nu när jag är i städar tagen så ville jag lämna tillbaka sakerna så att det inte efter ett litet ryck av mej skulle olyckligen gå samma öde till mötes som allt annat skit som slängs över kanten på containern.
Jag tog fram hoppgungan och gåapparaten som vi lånat och ja Mollie blev som en bebis på nytt, hon skulle tvunget hoppa i och sätta sej i den även om den nu var ihopfäld, rolig unge den där Mollie Vilhelmsson, hihi.


De var inte slut där inte, nej vi drog minsann fram dammsugaren och körde hela undervåningen med, det i mysets ögon de roliga redskapet. Där är vi inte riktigt överens kan jag säga, förvisso börjar nog elvispen kandidera på de roligaste redskapet, men fortfarande är den lite otäck när den används, trevligare efter liksom.
Ja sen äntligen blev det lite soffhäng. Mysigt värre.

Under det hänget åkte datorn fram och jag gick in på sidan på familjeliv.se som min ex fru och jag hade där, vilken jag då tog över.
Jag är inte där så ofta längre, men det händer en del och de var roliga saker som hänt, jag hade fått en skrivelse i min gästbok, från en tjej vid namn Carro, hon skrev.
vill bara önska dig en glad påsk !
och du är verkligen en förebild för så mycket styrka vi egentligen har inom oss !


Shit säger jag bara, tänk att någon skriver så till mej. Såna ord ska man verkligen ta åt sej och känna en stolthet och glädje över.
Jag ska behålla det färskt i minnet ett bra tag.
Lycklig och tacksam? Ja absolut.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar