söndag 27 maj 2012

Får får Lamm...

Äkta paret ;)


Något sliten var jag allt när jag la mej i vågrätställning på kvällen efter en tuff dag.
Vi började med promenad med kamrat med tillhörande barn, en lång tur med ett tryckande åskliknade väder, svetten öste av oss när vi stannade till en stund för att ungarna skulle få se på dom små lammen.
Mollie började återigen bräka men inte med samma höjd och längd som sist, då fick vi knappt tyst på henne.

Kom då...

Barnen lekte i trädgården och dom lekte faktiskt lite med varandra, den ena skulle göra trix så att den andra skulle bli impad, sött som socker ;)
Mollie åkte rutschkana på magen och när några regndroppar föll så gick det först snabbt sen segt som sirap ner för kanan, tröjan var dyngsur när vi satte oss i bilen och for hem.
Hon somnade sen och rullades upp till mormor.
Jag hade lite att styra med och vädret var helt perfekt för dessa övningar.
Först skulle grannens gräs klippas, det ligger i år på min lott och jag ska verkligen försöka klara av det.
Ibland är det tufft med ett mys sovande på ena benet när man kör varv efter varv, så ja det gick smidigare att köra själv när hon låg i tryckt förvar och susade på mormors altan.

Lite regn har väl ingen dött av. eller?


Ja efter det var det dags att råda bot på palatset som numera börjat se ut som en ödetomt där gräset växer meterhögt runt knutarna.
På med selen och röjsåget och sen fick den späda kvinnokroppen slita. Men herregud vad grant det blev, jag tror minsann att självaste konungen skulle tyckt att palatset var välskött.
Men som den realist jag är, gör att även fröken pessimist i mej talar.
Jag vet att det inte vara för evigt, så innan midsommar får det nog bli ett varv till med sågen på magen.

Middag och sen en sväng på berget som avslutades hos min bror, där hade myset räkfrossa. Efter det blev hon helvild och sprang naken runt i huset med små barbapapor, dom sattes än här och än där sen samlades dom in igen. Vilka lekar dom kommer på, hihi.
Väl hemma stupade hon i säng och jag la mej bredvid med en påse nötter och bara njöt av att höra hennes tunga andetag, schlager visade jag noll intresse.


Tjo ho :)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar