lördag 30 juni 2012

BLT = Nordkorea....




Så skriver vi ändå vad vi vill okej.

Ja man kan ju bli tokig för mindre.
Sommarpratarna skulle tituleras med några få ord, det kunde vara allt från vad man jobbar med, vilken utbildning till vad man tänkt att prata om i programmet.
Närradiochefen frågade mej redan tidigt om det var okej att det skrevs om mej som en lesbisk kvinna. Jag har alltid haft lite svårt för just det ordet och jag sa att jag hellre fördrog flata eller homosexuell.
Han valde till slut ordet homosexuell vilket jag såg som ett bra och klokt val.
Vad som då gör mej tokig är att skittidningen BLT väljer att helt enkelt censurera mej och varför blir ju klart min fråga direkt.
Vad är deras problem, jag klarar av och leva öppet och gå ut med mitt sätt att leva som homosexuell, men tidningen vågar inte ens skriva de ordet i tidningen.
Jag blir rosenrasandet hur FAN ska vi kunna få ett jämställt samhälle när inte ens loklblaskan vågar ta ord som homosexuell i sin mun.
Nej skäms på er.
Jag resonera att och detta är klart min högst personliga tanke.
Men antingen är det en lite feg smygbög som inte våga skriva om det på grund av att han själv ska bli påkommen eller är det så att tidningen väljer ut vad som ska skrivas, sållar bort sånt som kan tänkas vara olämpligt för människor att läsa.
Hej Nordkorea säger jag bara.



Roligheter blev det iallafall på eftermiddagen och kvällen, vi styrde bilen mot backarna och stannde tillslut i byhålan Urshult, där gästades min jobbarkompis.
Vi grillade en halvagris, vildsvinskorv och lax. Potatis olika sallader och såser bjöds det på.
Ja de var så mycket god mat så det var minsann omöjligt att inte vara på gott humör.
Vi pratade såklart en hel del jobb och det slog mej vid ett antal tillfällen under kvällen att det händer förhållandevis lite på bruket under två års tid, den tid jag nu varit hemma.
Vad jag tycker om det?'
Nja slentrianen verkar hålla ett krampaktigt tag om min kära arbetsplats, det är nog på tiden att jag åker dit och styr upp ett och annat :)

Hej lilla bonden :)

Smarrig efterrätt, godis och sprit serverades, vissa saker svalde jag, andra lät jag bli, kloka val.
När vi vid midnatt styrde söderut stötte vi ihop med vildsvin, rådjur och grävlingar.
Ett åskoväder och ett tillhörande ösregn fick vi med smaka på. Men trots allt det så hade vi en intressant färd hem, herren i baksätet diskuterade livet med mej medans Mollie sov som en stock, det var en angenäm bilfärd hem.
En mycket trevlig avslutning på dagen trots min ilska över blaskan *Morr*

Stenrik ;)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar