måndag 11 juni 2012

Djur, djur och djur....

Hum, ett litet problem


Ja avslutningen på rocken blev helt kanon, vi satt på en filt i solen och dom små sprang runt och visade sina små magar och skrattade hejdlöst.
De sista vi hörde innan vi lämnade platsen var.
-oh kolla där är ett par milf:ar.
Hihi, det blev självklart en femklappning av händerna av mej och min vän på den och fnitter hela vägen till bilen.

Men upp kom vi ;)

Ja efter dessa dagar på rocken var det extra skönt att inta djurparken igen, vi tog med oss Mollies ena kusin ner denna gången och de blev en mycket trevlig dag.
De var så mycket djur framme, vi såg till och med räven som annars oftast lyser med sin frånvaro. Lokatterna kom vi riktigt när och likaså grisarna, Mollie blev rädd för grisarna när dom grymtade och mammagris tillrättavisade sina små kulltingar.
Mysets långa underläpp visades till och med upp.
Vidare klarade vi av hela hinderbana, ja myset fick ha lite hjälp här och där, men hon försökte iallafall och viljan var det inget fel på.

Ibland behövs lite hjälp.

Korven grillades och vi åt glass på björnberget och lyssnade på björnungarnas skrikande.
Älgkon hade fått två kalvar som vi tillbringade en stund med att titta på.
Vi pratade lite med killen som skötte om renarna, han undrade lite pillimariskt om vi inte var intresserade av att investera i ett par renar, tydligen skulle det vara vissa svårigheter med att få tag i lava till renarna eftersom den är fridlyst, jag kände väl då ganska omgående att det inte var riktigt min grej det där med att bli renskötare.
Men när vi stått och snicksnackat en stund berättar han att den finns en liten renbebis runt hörnet, som han sen glatt visar oss, tänk vilken tur och vad lite snack om renlava kan leda till, jag sätter en hundring på att ingen annan som var i parken såg den lille renungen mer än jag och mitt sällskap. Än en gång har det sociala monstret jag är i vissa lägen gett mej privilegium ;)

En gång i livet ska jag me ha privatchaffis :)


Vi lämnade parken med ett ösregn i hälarna, vi hade tur hela dagen med vädret och med djuren, kanske man skulle köpt en lott.
Hemma och kvällspromenad blev det, denna gången hade vi nästan hela mixmax kennel med oss, ett par syskon uteblev dock, men med fyra noffar och med brossans bägge golden, barnvagn med tillhörande mys så fick vi inte se mer vilda djur den dagen. Konstigt ;)

Fyra i rad ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar