måndag 4 juni 2012

Förkovring....



Jag hann inte mer än hem förren jag rök ihop med en motbjudande och ohövlig människa.
Vi tog en promenad på berget, vi möter en man med en stor rottweiler, snubben blev helt rabiat och började gorma om att vi skulle hålla våra hundar kopplade.
Jo visst snubben hade helt rätt hundarna ska vara kopplade, men man måste ju sätta saker i proportionerna till hur det ser ut,vilket jag anser att han inte gjorde.
Full panik över en liten hund som inte är större än ett par lite jordgubbar skrämde tydligen skiten ur både mannen på 100 kilo och hans hund på 50 kilo. Vad trodde han? att vår lille jycke skulle bita ihjäl honom och hans best.
Nej ibland undrar jag om vissa människor bara lever för att vara Svensson poliser.

Ja jag bröt mot lagen jag var olaglig. Herregud nu igen Leonora.....
Olagligt och olagligt, det är mycket som är det som tex våldtäkt, mord, incest, men folk gör det ändå hur olagligt det än är.
Jävla idioti var hur jag sammanfattade hans beteende och jag kunde inte låta bli att fråga honom om han inte hade några större problem i livet utan var tvungen att se ett jätteproblem i att hunden var lös och samtidigt bete sej som en tokstolle.
Just nu inväntar jag dagens ris :)



Som väl är finns det trevliga människor som man stöter ihop med också tur är att dom mötena uppväger dessa dårfinkar.
Tre promenader gjordes under gårdagen över två mil men alltså ingen joggingtur än, jag väntar på den rätt känsla och den kan dröja ;)
Lite målning hann jag med när myset sov och en bukett blommor sattes in på bordet, jag älskar sommaren, tänk alla gratis blommor eller ogräs som vissa kallar det, bara ut på sommaräng eller längs vägkanten och plocka en fin fin bukett.
Min bukett innehöll  hundkex, förgärtmigej, smörblommor, ormbunke och några lila saker jag inte vet namnet på.



Jag kollade upp några utbildningar på nätet och en del mail skickades med frågor om de olika möjligheterna till att förkovra sej och bli lite mer kunnig i vissa områden.
Kunskap kan man aldrig få för mycket av och kunskap är makt har jag hört. Själv trodde jag någonstans att det inte är utbildningen det hänger på hur bra man lyckas och hur bra man mår.
Nej i min värld har tankarna gått att det handlar om tillfälligheter, att vara på rätt plats och möta rätt människor vid rätt tidpunkt.
Men just nu svajar den tron lite. Men det är som sagt var just nu det :)
Ja vi får se tiden ann och se svaren på frågorna jag skickat.
Ingen ska säga att livet inte är spännande att leva.
Mitt är det iallafall.

Innan läggdags igår fick jag ett glädjande besked, en ny liten krabat har anlänt till vår jord, en liten grabb och enligt rapporten mår hela familjen fint, så välkommen till världen Neo :)



Jockarp.

3 kommentarer:

  1. Samtidigt förstår jag den andre hundägaren,jag avskyr när andra har sina hundar lösa och låter dom springa hur som helst.För springer dom fram till min hund som är kopplar så kan jag inte ansvara för vad han gör och nej det är ingen best till hund utan en snäll labbe ;-)

    SvaraRadera
  2. Hej.

    Våra sprang inte hur som helst och skulle dom sprungit fram till besten och blivit bitna, ja då hade vi fått skylla oss själva. Mne varör bli tokig innan något hänt?

    Vänligen Leonora

    SvaraRadera
  3. Neo med familj hälsar o tackar för gratulationerna :)

    SvaraRadera