söndag 24 juni 2012

Hej Gay...



Ännu en vilsen själ som tagit sitt förnuft till fånga och våga leva sitt liv på sitt sätt och inte gömma sej och spela upp falska charader. Att kunna leva fritt och öppet med den man älskar även om de nu råkar vara en person av samma kön.
Jag kan väl bara gratulera Anja Pärson till att ha kommit ut. Välkommen i gänget Pärson :)

Vilodag för maraton mammorna, den ena behövde de för midsommarafton varit något för blöt (vilket de nu framöver är slut med)
Och den andra för att inte överträna och vila magen efter alla godsaker som trycktes in.
Vi tog istället en gemensam promenad och som vanligt massa diskussioner och olika infallsvinklar.
Det ger mej så mycket det här projektet vilket kan vara svårt att få andra att begripa, men en vacker dag kanske jag hittar dom rätta orden till att förklara allt de som just nu händer i mitt liv.

Midsommardagen blev annars en märklig dag, inget stämde i mysets (få) rutiner, hon sov till tio och på promenaden slocknade hon igen, ingen middags sovning.
Men runt fyra snåret tuppade hon av i soffan och sov som en stock, jag hade lite och styra upp på markplan så de passade perfekt.



Resterna av midsommarmaten skulle ätas upp och till det grillades de vildsvinskotletter, dom blev av något mörkare färg än vad jag tänkt mej, det på grund av att myset vaknade mitt upp i grillningen och var på ett ledsamt och väldigt mammigt humör.
Men det var inte värre än att det gick att äta och smaken var det minsann inget fel på.

Vi tog en kvällspromenad med min nu gräsänklige bror och tillhörande hundar, vi tog bara en liten sväng för att titta till ägorna. Vi genade över ett majsfält och det gick bra ända till vi skulle över från stycket till vägen.
Öppna landskap?
Nej knappast, det var igenväxt, så jag fick ta myset under armen och brossan fick lyfta barnvagnen, väldigt jobb men fram kom vi.
Efter detta lilla äventyr så målades de upp en bild i min hjärna att fästingarna levde loppan på mitt mys så det blev bums in i badkaret, nu hittade jag inga fästingar men bada behöver man ju göra ibland ändå.
Och badet blev roligare än jag kunnat ana, myset är ju lite blyg för det här med vatten men nu fick hon tag i duschslangen lite vatten på kranen och sen blötade hon ner hela ansiktet, håret och så klart mej med, hon tog den sen till örat och lossades att det var en telefon, hihi jag vi skrattade högt båda två, hon var helt underbar mitt lilla hjärta.
Nybadade och mysiga angrep vi sängen och bokhögen, in under täcket sen lästes det, ahh en riktig mys afton alltså.



Älskar dej mitt mys.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar