lördag 16 juni 2012

Loppsidan...

Run Leonora Run ;)


Nu så, nu är vi på gång i allra högsta grad.
Min allierade i detta lilla projekt New Yorks halvmaraton hittade en toppen bra sida på nätet, loppsidan.
Där står de flesta löplopp som finns i Sverige under året, ja vissa undantag finns men dom hittade vi ändå.
Så ja hur ser planen ut.
Jo tanken är att vi ska springa vårt första lopp i historien och det första loppet på jakten efter toppformen den 14 juli, alltså om en månad. Det känns lite tajt för mej, jag är den sämst trimmade av oss två, men hur svårt kan det va?
Loppet då, jo det går i Varberg (kom gärna och heja) och tanken är att vi ska härda ut en mil, en mil låter inte så mycket men det är det faktiskt.

Gårdagen pysslade jag med lite vägmätning, på morgonen tog jag myset i vagnen och fyra hundar med mej upp på berget, vi gick en rask promenad som slutade på 7,5 kilometer. Nu vet jag det.
Sen var det då promenad med min allierade på andra sidan berget, den rundan resulterade i 7,2 kilometer, i ett ganska bra tempo, ungarna satt på ryggarna så vi hade ju lite vikt och bära på. Bra där.
Vidare kunde jag inte hålla mej utan var bara tvungen att testa en ny runda på kvällen, denna gång joggade jag, den visade på 6,19 kilometer och genomsnitts tempot hade legat på 11,1 kilometer i timmen, ganska bra med tanke på promenaderna innan på dagen och att jag faktiskt inte är super van.
Jag var jättenöjd, vilket så klart gjorde att man kände att den där milen under en timmes löpning inte alls är omöjlig. Ja målen känns just nu inte omöjliga...Ingenting är omöjligt.

Ja det första loppet är ju klubbat, vidare hade vi en idé om att springa ett nytt milslopp veckan efter, det ska tydligen gå ett kvällslopp i grannkommunen Karlshamn i samband med den årliga östersjöfestivalen.
Frågan är nu om det två loppen ligger för nära eller om det är möjligt att orka båda två, hum ja vi tror att vi ska fixa det och hur svårt kan det va?

Vi plockade lite nya blommor under gårdagen, en sista vas med lupiner sattes in och även en med jasminer, jag behöver väl inte ens skriva att det doftar ljuvligt i borgen just nu.

Snygg outfit.

Och Mollie då, jo lilla fröken hon har hämtat sej från den trotsiga åldern eller iallafall lugnat sej, vilket jag klart ser som mycket behagligt och trevligt. Hon är glad som en liten lärka pratar en massa, leker själv och så klart även med mej.
Vi läser nu mycket böcker ihop vilket är bra både för henne och mej, hon väljer en bok, ger den till mej sen klappar hon händerna förväntansfullt. Vi pratar sen om bilderna och pekar överallt, mys på hög nivå.
Mmm det var lite sammanfattning, nu måste här styras upp ett och annat för snart är det bröllopsdags, näsduken fram.

Nä fel bild nu igen, Gaaah


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar