onsdag 27 juni 2012

Plankan....

Testing, testing.


Ibland när jag kommer in i vardagsrummet så tror jag att det varit inbrott, en obehaglig känsla, den går oftast över efter bara en liten stund, för mitt i alla utslängda grejer sitter där en lycklig liten tjej. Gud ska veta vad hon ska få plocka undan och städa när hon är stor nog för det, Payback time liksom.

Sportigt värre ;)


Backträning i kombination med intervall gjorde susen, Mollie låg och sov nere i backen vilket gladde mej att det var genomförbart, kanon att kunna planera träningen så att det blir träning i backen när barnvakt är omöjligt.
Jag blir glad av dessa små saker som bevisar min oberoende ställning till andra, jag klarar mej faktiskt själv, trots att jag är själv.
Jag har växt och jag fortsätter att växa. Jag gillar det. Jag kommer bli en jätte ;)
Glassätning i ett soligt Jockarp och efterlängtat bus med kusinerna stod på eftermiddagens program.
Morbror behövde hjälp med stenläggning vilket myset gärna var behjälplig med.
Ja med vädret kom solskenshumöret fram, både på mej och myset. Vad lätt livet blir bara man ser den gula fina bollen på himlen.

Vi bygger murar ;)


God mat och ännu mera glass ja man får passa på.
Just nu längtar jag väldigt till vädret blir så bra så poolen kan intas i stället för att bada badkar, vilket myset nu gjorde även igår.
Efter badet tog vi en rask promenad, myset somnade och jag lyssnade glatt på radion och drömde mej bort till diverse olika platser jag har inplanerat att besöka framledes.

Vad det gäller projekt maratonträning så har jag lagt till lite enklare styrkeövningar, eller ja enkla och enkla, med ett mys som extra vikt blir det ju förstås inte så enkelt.
Jag har iallafall börjat att göra "plankan" bra träning för magen, det känns som Olga Rönnberg inte kan ha fel, har man fött fem barn och har den kroppen så vet man nog vad man pratar om när det gäller träning.
Vanliga armhävningar gör jag också några gånger om dagen oftast då med 12 kilo mys på ryggen, hej, hej biceps :) ( eller vad dom nu heter)
Jag måste säga att det känns riktigt bra att ha kommit igång på allvar med träningen, jag gillar min kropp, speciellt när den visar att den kan mer än jag egentligen trott.


Ekologiskt.
På tal om ekologiskt Just nu funderar jag på om Maria Wetterstrand är flata.

Jockarp.

3 kommentarer:

  1. hahahahaha hon är ju gift med han...den finske ministern! önsketänkande från din sida misstänker jag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej för tusan Clara, dom har separerat :)Hon är nu singel och möjligen flata ;)

      Vänligen Leonora

      Radera