tisdag 5 juni 2012

Skatteskuld....

Min lilla lintott ;)


Lite småseg i kroppen efter allt promenerande de sista dagarna var jag allt, men botemedlet mot det är ytterligare rörelse. Så efter frukost tog vi för tredje dagen i rad och angrep jävulskbacken.
Herregud vilken formtopp vi har just nu. Myset trivs som aldrig förr på ryggen och jag kan gå hur långt som helst känns det som.

Det stundar ju rockfestival här nere i söder och visst ska vi dit, varje dag är planen, de enda som kan stoppa oss är nog vätska från ovan. Årets första langos lär nog vara ett faktum, gaaah jag älskar festivaler med allt vad det innebär.

Ett nytt kommunalråd fick dom i grannkommunen igår, tösen är inte så gammal vilket jag ser som väldigt positivt, dock har det inte hjälpt i vår kommun att kommunalrådet är ungt och har egna barn, kvarnarna i barnomsorgsfrågan maler fruktansvärt sakta.
Skulle man kunna trimma upp dom något tro ?

De var så dags för den årliga dommen från revisorn, hej hopp skatteskuld i år igen, jag trodde att den tiden var förbi nu när man lever på bidrag från försäkringskassan, men så var alltså inte fallet.

Vi tog en sväng ner på vackra vesan, trots att vädret inte var det allra vackraste så är det nått speciellt med den där åkerplätten, även en gråmulen dag så är det underbart där.


Myset fick ett välbehövligt bad, jag hade nog behövt desamma, men här råder det prioritering, orkar man inte elda så får man vara smutsig.
Men till i morgon måste de ske, Nationaldagen ska ju firas så då får man allt piffa till sej lite, ja så får det bli ;)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar