fredag 29 juni 2012

Tårta och nattis...



Presskonferens, ja de var så det kallades, jag tyckte det lätt lite sött, men det var faktiskt det de var.
Fyra, fem tidningar var på plats för att träffa alla oss som ska till att prata i radio under juli månad.
Jag såg det klart som intressant att träffa tidningarna, en del journalister kände jag till sen innan vilket var trevligt, men andra var nya.
De var klart roligt att se och träffa dom andra som också ska prata, även där var en del bekanta och andra var helt nya ansikten.
De var kul att höra om förberedelserna, hur långt alla kommit i sina tanka om vad dom skulle prata om, vissa var helt klara och andra hade inte ens börjat.
De ska bli super kul att få lyssna och ta del av dessa lokala förmågor under den kommande månaden.

Vi åkte till Bromölla och hälsade på en vän, myset hade jättekul i trädgården, hon sprang runt i sina småbyxor och linne och var sådär ljuvligt socker söt.
Fikat bestod av en säkert väldigt onyttig men ack så god tårta, mums säger jag bara.
Sköna samtal om livet och framtiden följde och jag kom på mej och jag sa även när vi satt och tittad ut äver den vackra och välskötta trädgården
- Fan vad vi har det bra.
Ja vissa dagar bara njuter jag, arbete och alla måsten som kommer allt närmre känns då så långt i från.

Så ska de se ut en torsdag :)


Ring ring. Min kontakt om dagisfrågan Ann raae-persson hörde av sej mitt i tårtätandet, informationen löd. det blir ett nattis men öppetider och reglerna är ännu inte satta.
Vidare informerade jag då glatt tillbaka att innan det är klart så tänker jag inte göra något aktivt val.
Jag kommer inte gå med på att Mollie inte ska bli hämtad när jag jobbat klart, att deras regler säger att hon ska sova över när jag jobbar eftermiddagsskiftet, hon kommer heller inte att sova över natten innan jag jobbar förmiddagspassen bara för att det blir för tidig uppstigning för henne enligt kommunens sätt att se på det.
Mina regler kommer att gälla och det är att hon ska vara där när jag är på bruket, all övrig tid ska hon vara med mej, kan inte detta tillgodoses, ja då är det åter upp till kamp. Hej och hå.

Jaha 8,5 kilometer joggning blev det, det var lite slitsamt på grund av värmen som man inte är van vid. Svetten öste ur min rödfärgade kropp, men det kändes ändå ganska bra, inte ont någonstans förutom lite håll vid nyckelbenen, om det är någon annan som haft problem med de och vet vad man kan göra åt saken så vore jag super tacksam för tips. trist och inte kunna springa för fullt för att man har ont i armen.

Kvällsmat iform av grillad kyckling och nypotatis satt som en fläskläpp efter träningspasset.
En lätt levd dag :)

Ett litet mys ballanserade...

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar