måndag 2 juli 2012

Åkesson mm...

Hej Bebis...


Vi vaknade till ljudet av ett ösregn, beslutet fattades att vi skulle bli kvar i sängen, vi burrade ner oss under täcket med en trave böcker och sen läste vi.
När högen gåtts igenom busade vi, jag kittlade myset på halsen, ett ställe hon är vansinnigt kittlig på (desto skojigare) hon hoppade sen och kastade sej på täcket och på mej. Skrattsalvorna avlossades till höger och vänster, vilken underbar morgon.

Och så har jag nu investerat i en påse havregryn, jag gillar inte havregrynsgröt, eller jag gjorde det inte för tio år sen iallafall.
En tallrik lagades till och jag mixade lite goda bär och slängde upp på toppen av gröttallriken. Smaken, ja det var väl ingen smärre sensation nu heller men det sägs ju att ibland växer kärleken fram, jag får väl hoppas på det då och fortsätta några dagar till med projekt grötvänjning.

Bästiskatten :)


Vi tog en lugn förmiddagspromenad med hundarna, det kändes bra i kroppen, jag var lätt som en fjäder och stark som en oxe, ljuvligt att få må så fysiskt bra.
Vi träffade på en joggare på berget som sa sej fått inspiration av oss maratonmammor, ja där ser man ännu en vinst med vårt projekt, jag se det som mycket positivt, kommunen borde tacka oss, fatta vilken välmående kommun detta kommer att bli om fler blir inspirerade av oss. Glad.

Nybakade bullar stod på bordet uppe i byn, doften spred sej ner till mina delar av byn, myset i vagnen och så mot bullkalaset.
Vädret sprak upp rejält och de kvava var som bortblåst, nu var det sommarvärme igen, fint som snus det. Kaffe bulle och härligt sällskap gjorde den söndagen till en fin dag. Myset badade vattenspridare, det måste väl ändå ses som en väldigt gammal lek som återkommer i generation efter generation, jag har i allafall själv sprungit på små barnfötter och hoppat i spridare.

Smulgubbar...


Mina päron firade 32 årig bröllopsdag, liiiite efter ligger jag minsann. Dom var i Kivik och åt middag men när dom kom hem blev det en dumpning av de lilla myset i deras trädgård. Dom firade alltså vidare med sitt lilla barnbarn.
Jag drog på mej joggingskorna och en svettig men skön runda klarades av. Idag blir det vilodag man måste ju känna suget efter dojorna:)

Jag såg till att hålla mej lite lagom uppdaterad via Twitter hur det går i Almedalen, de är ju sjukt vad alla har åsikter om Jimmy Åkesson.
Det har jag med men inte vad det gäller det politiska, jag är för oinsatt just i det, för det kan väl inte enbart handla om invandring eller?
Men det är ju toppen bra att hans parti kommit in i riksdagen och blåser liv och ser till att det blir lite debatter, det har han verkligen lyckats med Herr Åkesson. Bra där sånt gillar vi :)

Söt är han ju me ;)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar