onsdag 11 juli 2012

Feedback.

 Mitt allt.


Ja feedback och framförallt då positiv feedback är ju väldigt roligt att få, det får jag ofta nu förtiden och hittills har jag sluppit undan att få ruttna ägg kastade på mej på grund av min öppenhet och mitt tyckande, vilket jag ser som än mer positivt.
En kvinna ringde mej igår och hon berättade att hon lyssnat på radion, både på livesändnigen och på reprisen senare på kvällen. Hon tyckte att ämnet var viktigt att belysa och undrade om det inte skulle gå att få ut det till större delar i landet.
Detta funderade jag på lite under dagen och jo kanske, varför inte egentligen, ja jag får fundera lite på det.

Mer vad det gäller feedback så har den varit bra efter sommarpratet men den har varit totalt värdelös vad det gäller kommunen i barnomsorgs frågan.
Nu har jag haft det stora nöjet att få lyssna på barn och utbildningsnämndens ordförande Marcus Alexanderssons sommarprat i radion och så klart slogs jag av en tanke som senare skulle omvandlades till handling. Ibland är jag seg i starten, men det går ju inte tänka på allt jämt.

När jag gått och lagt mej härom kvällen tänkte jag, varför har jag inte uppvaktat denne herre med mina synpunkter, frågor och dilemma?
Klarvaken tog jag fram datorn och skrev några rader i ett litet brev som på förmiddagen efter skickades.
Jag puffade sen till herr Alexandersson på Twitter och minsann och da, svar på några få röda, gaah vad jag gillar It-samhället, dess tillgänglighet och möjlighet att nå fram till berörd person i ett vips.

Mitt mail och svaret kommer här.... inte jättemycket matnyttigt i svaret kanske, men kontakten är knuten, viktigt viktig.

Hej

Jag hörde dig sommarprata i radion förra vecka, det var ett bra och givande program. Det du sa om att du inte tycker om att få skällning har jag full förståelse för, (för vem vill ha det) alla vill klart vara omtyckta.

Jag ska inte skälla på dig jag heller men jag vill komma med ett förslag, ett förslag att du och jag ska ta en promenad i vår vackra stad någon passande dag och diskuterar barnomsorgen i Sölvesborg och främst då för mig och min dotters räkning.

Jag har varit i kontakt med kommunen och olika personer i olika partier.
Redan så tidigt som i Mars månad berättade jag vad jag har för dilemma, jag tror även att mailen vb till dig.
Jag har fått väldigt dåligt med feedback, besvikelsen är stor just vad det gäller det, det har skötts på ett mycket dåligt sätt.
Det har varit olika turer hit och dit men fortfarande inget konkret om hur frågan ska lösas.

Jag börjar tröttna på detta segdragna så jag gör nu ett nytt tappert försök och denna gången går jag till huvudet i stället för till benen och hoppas på bättre tur.

Vänligen Leonora.


Hej!

Tack för ditt mejl. Roligt att du tyckte mitt program var givande, jag hade bara möjlighet att lyssna en kort stund på ditt och tyckte att "komma ut"-grejen och berättelsen om pappas reaktion kring det var stark och känslosam.

Det gör mig bekymrad när du och andra upplever ett bristfälligt bemötande i kontakterna med kommunen, jag värdesätter högt just en tydligt och vänligt bemötande och tycker att det är väldigt viktigt. Vi har nu fattat beslut om att utöka möjligheten att få barnomsorg utanför "kontorstid" och personalen jobbar med hur formerna kring detta ska se ut och hur allt ska fungera. Det kan nog påverka att de haft begränsade möjligheter att ge klara besked kring hur det ska bli till hösten. Min förhoppning är att du och andra föräldrar ska känna att det blir en bra lösning för er och era barn.

Jag tar gärna en promenad, det låter trevligare än att träffas på ett kontor. Nu ska jag dock iväg och fira lite semester med mina barn och njuta av sommaren och ledigheten, men sedan kan vi gärna ta en promenad så att jag får höra om din situation.

/Markus

Kanske hunddagis vore något för myset :)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar