fredag 6 juli 2012

Invigning,radio och lopp.



Gårdagen var det fullt ös på. Morgonpromenad på berget och sen ombyte till något mer helare och renare.
Vi lastade in mormor i bilen och for in till stan, det var loppis på hästtorget där Mollies kusiner sålde litet leksaker och kläder, allt för att fixa fickpengar till New York resan som väntar.
Bra med barnarbete:)
Vi styrde sen vagnen till smådjursutställningen i bibloteksparken, det var massvis med folk och smådjur, det var flest kaniner och hundar, kaninerna var bäst tyckte myset.
Nästa år får det nog bli att ställa ut vår egen lilla kamphund Sigge.

Jag träffade åter på en massa mysiga människor som det skedde ordväxlingar med. Vi tog en sväng förbi Schack matt och Name it där var det utförsäljning så mormor gjorde klipp och köpte fyra byxor till myset endast för en liten hundring, kanonklipp och en en trevlig förmiddag blev alltså resultatet.

Sen blev det lunch hemma i borgen och middagsvila.
Jag slipade på de sista inför radiopratet, de är minsann inte lätt att få tiden till att klicka till 100%, ja vi får se hur det går, snart dags nu jue :)

Så klart skulle vi vara med på invigningen av killebom, det är ju ett måste och efter lite bus med herr invigare under dagen på Twitter med några småspydiga ord om att det förmodligen bara skulle handla om Ljungaviken och Hällevik så nämnde han minsann Jockarp i sitt invigningstal, just nu fetgillar jag Johan Braw, hela kommunen ska räknas.

Vidare träffade jag åter på, släkt,vänner och bekanta, trevliga samtal och många önskade mej lycka till till mitt radioprat.
Jag blir så otroligt glad av alla dessa stöttande människor, människor som man inte känner alls väl och ändå skänker dom mej några vänliga och uppmuntrande ord på vägen. Jag är så tacksam.


Jag fick information om att Sölvesborgsgolfklubb överväger att hissa en regnbågsflagga i deras flaggpark.
Det var tydligen det gamla kommunalrådet som kläckte den idèn, här snackar vi nytänk och jag gillar det tänket väldigt väldigt mycket. Bra där Jensa :)

Ja det är mycket på spisen idag, först radion sen hoppas jag kunna vara med när Calle-loppet går av stapeln och ja sen är det dags att ta oskulden på min nya idrottskarriär. 5 km i Kristianstad ska springas, maratonmammorna är sjukt taggade. Önska oss gärna lycka till :)
Och glöm nu inte radion idag, 92,0 mellan 10-12 jag kommer spela sjukt bra musik, allt från dansband till barnvisor och så klart lite Winnerbäck med.


Jockarp.

4 kommentarer:

  1. Vill bara säga att du har gjort ett KANONBRA radioprogram!!! Det var fint att höra din berättelse, tack för att du delar med dig!! Underbar musik spelade du också!
    Du kan vara stolt!
    Mvh J.

    SvaraRadera
  2. Oj oj oj....Du var helt otrolig i radion, att du med känsla och finess delar med dig av det hemska du varit med om och kan göra det på ett sånt sätt live är helt otroligt.
    Tack för timmarna med dig

    Malin ;-)

    SvaraRadera
  3. Vart kan man lyssna? Hittade inte 92,0!!!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Ida!
      Tyvärr är du inte ensam om att inte kunna få in kanalen :( Det är bara att beklaga för det går nog inte att höra på Webben om jag fattat rätt. Sorry.

      Hoppas allt är fint med er, krama om hela familjen.

      Radera