torsdag 19 juli 2012

Kent....



Vi tog en sväng ner till sköna Hällevik på förmiddagen till en vän. Barnen lekte i sanden med spann och spade, de gungande och fika i kohagen med frukt och kex. Barnen var snälla vid varandra och vi vuxna vi förändrade åter världen i tanke och ord, handling återstår.
Jag lyssnade på sommarprataren litegrann och för första gången får jag nog lov att säga att det inte var ett väl genomfört program. Killen verkade vara väldigt dåligt förberedd och det är ju det som är problemet med live sändningar, det kan liksom bli hur som helst. Vissa program håller en mycket god kvalité och vissa då något mindre god kvalité, lite synd tycker jag.

När jag skulle natta myset för middagsluren så gick jag till brevlådan, hon somnade innan jag han lyfta på locket till lådan, i lådan fanns ett brev och när jag öppnade det så innehöll det ett presentkort på 2000 kronor till mej på Österslövsbyakrog. Jag gillar såna brev.
Anledningen till presentkortet var min medverkan i löploppet startskottet, det loppet vi sprang i Kristianstad. Är man duktig belönas man ;)
Givetvis ska jag ta med min kompanjon och partner i detta projekt, maratonmammorna gillar god mat.



Backlöpning stod sen på schemat och för första gången kände jag mej sliten i kroppen, men efter ett par gånger upp för branten lättade de, ledväskan hade väl smörjt upp mina gamla leder då kan jag tro. Jag joggade sen en sväng på 3 km och sen for jag upp för backen igen, jag lurade både huvud och kropp.

Fika och en lugn promenad följde sen, det är bra att varva löpning med promenerandet, återhämtning och njutandet av naturen blir så mycket större när man inte ser promenaden som ett träningspass, som man så ofta gjorde förr.

Det verkar även som om vi nu fått vår första sponsor till vårt projekt, det ska bli mycket spännande och se hur detta utvecklar sej, Vi lär oss mycket på denna resan, helt sanslöst roligt.

Jag skulle natta myset och det skulle göras på tid, jag sjöng elefantsången och innan hon äntligen somnade hade jag väl kommit till cirka 100 elefanter som ballanserade där på den lilla spindeltråden ja ibland är det segt och oftast då när man har lite andra planer, vilket jag nu hade.

För kvällen avslutades med en spontan konsert med Kent, resonemanget, händer det något kul i närområdet så ska det det utnyttjas ja det vidhåller jag. Vi köpte biljetter på dagen, så det var ju inte jätteplanerat precis.
Men jag hade ångrat mej om jag inte åkt dit det vet jag.
Även om ljusshowen på konserten höll på att frambringa ett epileptisktanfall så är det helt klart något visst med över 90 db i öronen och basen i bröstet som riktigt trycker sej in i ben och märg. När grabbarna levererar utan dina andetag en låt jag bara älskar och som jag även hade med i mitt sommarprogram, ja då ställde sej håret upp på armarna.
Jag älskar svenskmusik.
Så tack Jocke och Kent för en trevlig afton.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar