torsdag 5 juli 2012

Radion...



Sommarpratare nummer tre var en av mina vänner, jag klädde på mej joggnigskorna och sen hade jag sällskap i en halvtimme av henne.
Efter en något nervös inledning så tycker jag att det gick galant, trevlig musik och prat om det som är viktigt i livet, det att ta vara på sin chans man har, att man bara lever en gång.
Vikten av att ha en familj som är närvarande och bryr sej. Ja jag gillade det.
Vi hade kontakt via Twitter stora dela av sändningen och hon frågade mej om jag tyckte att hon var för elak och hängde ut sina ex i radion.
Ärligt svarade jag bara att jag tyckte det var bra och att sanningen ibland kan vara tuff, men det som hänt har ju hänt liksom.

Ja nu börjar det ju närma sej mina två timmar i radion, det krävs minsann lite tid för att få ordning på allt. Som jag sagt innan så kan det bli lite marigt för mej just på grund av att för mej är det självklart, jag har levt med detta i snart två års tid.
Men för vissa som ska höra det för första gången kan det bli något mer invecklar.
Ja lagarna är en invecklad del som jag ser som väldigt viktig att belysa, det kommer att bli snurrigt men jag ska göra mitt bästa att reda ut den där djungeln. Utmanings dags ;)
Vidare så skulle jag kunna fyllt några timmar till, för när man börjar att funderar så har det hänt väldigt mycket i livet, bara man låter sej sitta lugnt och fundera så bubblar det upp lite både här och där.
Nu känner jag väl att jag kan berätta och skriva om min ungdomsfylla, skoltiden, ridsport, moppekörningen i min kommande bok istället, det finns ju något mer plats där.
Men jag ser det ändå inte som omöjligt att jag göra som en annan sommarpratare som är med i år, detta är hennes tredje år, jag kommer nog tillbaka igen, kanske just efter att boken släppts eller när filmen är klar och visas upp, ja vi får väl se framöver helt enkelt.
Nu är det iallafall full fokus på detta uppdrag.

Marknads dags var det ju också, shit pommefrites säger jag bara, vad mycket mysiga och härliga människor det finns i min lilla stad. Jag träffade på alla möjliga människor, Gaah vad social jag är ibland :)
Jag hängde lite i öltälten med. Ett lokalt band som ett par vänner spelar i lirade ett par timmar, det vill vi klart inte missa.
Mollie dansade till den Irländska musiken, ja ända tills hon blev fälld och skrapade knäet så blodvite uppstod, tårarna kom och dansen tog slut i all hast.
Vi träffade på tant N och hennes familj dom vann gosedjur på löpande band och givetvis fick ju myset ett och det var åsnan ior, vi tackar ödmjukast för de :)



Ja festligheterna fortsätter, idag blir det smådjursutställning mm.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar