onsdag 15 augusti 2012

Siraps segt...

Förberedelse för kommande övning...


Världens goaste lilla unge hoppade på mej i sängen, skrattande, pratande och kramande, ja så är oftast morgonen för mej.
Hon klättrar upp på mej och sen myser vi, lättlevt nåt annat kan man väl knappast säga va.

Gårdagen flöt annars på i ett tempo som jag så som ganska lagom, förmiddagen var det intervju till en tidning, det var som vanligt utvecklande och trevligt, jag gillar det, jag lär mej hela tiden nya saker.
Denna veckan blir det mycket media och möten, häcken full så att säga. Men det är ju så nödvändigt. Och inte klaga, semestern är nu nära.

En tur på berget med min NewYork kompis, ungarna bar vi på ryggarna och samma procedur som sist skulle utföras, backträning.
Vi hade egentligen varit sugna på trappträning, men det är lite knivigare med kidsen, så backen fick duga.
Jag hade kört upp med en påse med "bra att ha saker" innan promenaden började, så när vi var framme vid backen så var det bara att ta fram hink och spade och en påse bilar.
Bilarna började det mumsas på på direkten och dom delade med sej som systrar och brödrar, det var så sött att se.
Jag drog första vändan upp i backen och som vanligt var det segt som sirap denna första sväng, det lättade sen och vi körde åtta rundor var upp, var den sista gemensamt med tävlingsinstinkten påknäppt, jag loosade loppet men var nöjd med träningen.

Har man hund så är det promenad som gäller ;)


Som vanligt hade vi goda samtal och jag hade känt redan på morgonen en längtan efter min vän. Vi drar upp varandra, vi kommer med positiv energi hur neggo vi än må vara innan mötena. Det är gott att veta att när man säger hejdå så har bägge fyllt på depåerna.
Och igår var det faktiskt lite svajigt för mej, tvivlare Leonora var på besök en kort stund, så mötet var efterlängtat och välbehövligt.

Mollies ena kusin med mamma kom på ett litet spontanbesök framåt kvällen och lilla fröken Vilhelmsson satte på sej kusinenes cykelhjälm.
Hon funderade starkt på att ta en tur med cykeln. Några år till tror jag nog behövs för just den övningen.
Tröttheten kom krypande så lite lek med lera och lite bokläsning följde.
Middag och mängder som en häst äter slinker nu ner på mej, tre kotletter, kyckling, potatis och sås stod på menyn, tallrikarna slickades. Hej ämnesomsättning.

Ja det var gårdagen det.

Prova polarens skor :)

Nu ska vi in till stan och träffa kommunalrådes påsättare och diskutera barnomsorgen. Han verkar trevlig, hoppas jag har rätt i mitt antagande och att vi kan reda ut ett och annat frågetecken.



Jockarp

2 kommentarer:

  1. kommunalrådets påsättare? AHAHAHAHAHAHA JAG DÖÖÖÖÖÖR!!!

    SvaraRadera
  2. Känns som att du nervärderade Marcus lite där... Han är nog fullt kompetent för det han gör oavsett vem han bor tillsammans med, eller? Såg dock ut som om du fått en mer nyanserad bild av honom i o m ert möte - gläder mig! :-)

    SvaraRadera