onsdag 5 september 2012

Bondelivet...

Akta dej mamma :)


Åh en mysig förmiddag med vår gamla hästtjej och tillhörande hund hade vi i går, det var ett kärt återseende och Mollie visade ingen som helst blyghet, trots att våra träffar inte duggar så tätt.
Vi sladdrade på i ett par timmar, snokade lite i stallet och kollade på våra något övergödda hästar ;)

Tjurarna är roligare :)

Koläddan ska ner där :)


Vi kopplade sen släpen och begav oss iväg för att hämta hem lite hö till våra bägge damer i hagen.
Bonnen hade en ny förlöst kalv, endast en timme gammal, myset tittade nyfiket men samtidigt var hon lite blyg när dom små kalvarna började sutta på mina fingrar. Jag tror att hon var rädd för att jag skulle bli uppäten.
Dom stora tjurarna som vi sen tittade på gick hon fram till som om det var små söta lamm.
Stopp och belägg sa kloka mamman :)


Backträning stod åter på schemat och jag tycker nu att de är en tråkig träning, men jag vet också att det ger resultat och resultat vill jag ju ha, gärna bra resultat med ;)
Så ja det var bara att ränna på i branten.
Jag besegrade den endast fem gånger under gårdagen, detta på grund av att myset status var något svajig, hon var gnällig på grund av en rinnande näsa.
Lika tråkigt som mysets rinnande näsa var att när jag kom hem kände jag smärta i vristen, detta är lite oroande.
Nästa lopp är sista helgen i september och jag hade känslan av att något stort skulle kunna ske, men jag vill helst vara hel då, stordådet blir något enklare då.

Nybadad och mysig...

Badkaret intogs av lilla fröken och snoret rann ut i en jämn stril efter hoppandet, plaskandet och det varma vattnet. Skönt.
Jag satte sen på henne en pyjamas, vilket inte var så populärt, jag trodde de skulle tyckas vara mysigt, men nepp det var inte mysets kopp of te det inte.
Lite mys i soffan och sen nattning.
Vi somnade båda två, jag vaknade till vid halv elva igen men kände väl att det inte var lönt att stiga upp och rya upp efter dagens virvelvind.
Jag vände på steken och somnade om.

Godmorgon typ, 04.32 pigg som en mört.
Ja det är för och nackdelar med allt, men nog ska jag hinna med en hel del idag. Morgonstunden bär ju guld i munnen sägs det :)

Och busig ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar