onsdag 12 september 2012

Himmelskt...

Bära själv :)


Stadiet slicka av smöret från mackan stadiet har nu inletts. Hej fettklump typ.
Även hälla ut mjölken stadiet håller ett hårt grepp om oss. Jag undra hur länge de ska hålla i sej. Sött men trist.

Ja och så än en gång var det en fjant som såg sej ha rätten att döma mej utifrån det jag skriver här och till råga på allt var personen nog inte så värst uppdaterad på vad som faktiskt varken har hänt eller händer.
Jag valde att trycka på ignoreraknappen som numera finns i min hjärna, jag har mognat vilket betyder att jag inte längre känner mej så värst provocerad av dessa löjliga skrivelse.
Så dessa märkliga människor som lägger ner så mycket tid på att skriva skit till mej dom får helt enkelt välja någon annan blogg och sprida sin patetiska dynga i. Snopet.

Lite färdkost :)


Det blev backträning för hela slanten igår, tråkigt, men de kräver ingen barnvakat vilket jag har lite svårt att fixa emellanåt, bara att bita ihop alltså.
Molllie rullades upp halvägs sen var det bara att gasa, upp och ner upp och ner osv.
Foten är nu helt okej vilket är glädjande, vad det var som hände vet jag inte och det gör mej lite fundersam, övertränad?

Jag äter ju aldrig värktabletter, jag tror inte jag gjort det sen mina dagar när jag var en festprisse och det var så längesen så jag minns det inte.
Men nu fick jag iallafall en liten ask med värktabletter av min far när jag hade ont i foten, jag använde dom inte men nyfiken som jag var så öppnade jag asken, herregud vilka små piller dom minsta jag sett tror jag.
När jag tittade på dom så tänkte jag.
Hur i herrans namn ska dom kunna lindra smärtan i min fot, Voltaren har ni hört va, de kan ju vara så att storleken inte har någon betydelse, vad vet jag :)
Men nepp dom fick helt enkelt vara.

En vän och hennes killar kom på besök de var allt för länge sen vi sågs, tyvärr ballade leken ur på grund av att Mollie numera vaktar på sina saker som om det gällde liv och död, väldigt ledsamt, men det är väl som dom brukar säga, en fas som ska gås igenom.

Senare kom en annan vän på besök och då var det annat ljud i skällan, skrattanfallen avlöste varandra, underbara barnskratt :)

Kvällspromenad och plockning av vildkaprifol. Den doft som nu sprids i palatset, ja de måste vara den samma som hos herren där uppe för det doftar himmelsk.
Lättlevt.



Nu ska jag iväg och träffa en polisfröken.
Och i morgon väntar minsann en annan dejt som jag ser framemot väldigt mycket.
Herregud vad ska detta sluta?

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar