lördag 15 september 2012

Höstaväder Kaa....



De har ju varit smått hysteriskt här i lilla Sölvesborg nu i nån vecka, allt på grund av att kungen och drottningen skulle komma och nu även då gjort ett besök här.
Överallt ser man bilder på våra politiker som froterar sej med kungaparet, vad mer man ser är bilder där barn ger drottningen blommor och teckningar till höger och vänster.
Så klart ställer min hjärna frågan.
Vad gör drottningen av alla blommor och teckningar hon får?
Jag har min tro om det hela klar.
Negativt tänkt kanske men nog måste hon kasta de eller har jag fel tror ni?

Ännu en inställd träff under gårdagen, vilket gav mej möjlighet att komma i kapp lite på hemmafronten, ja det är minsann tufft att vara ledig dygnet runt ;)
Mjölken började närma sej sin bästa tid så här gräddades det pannkakor på löpande band, en hel hink med smet gjorde att frysen nu är laddad med denna lunchrätt. Kanon det.
Hundar, hästar och Mollie skulle tas om hand och gjorde således också.
Lilla fröken hjälper mej att mata hundarna och hästarna, hon har lite svårt för att lämna ifrån sej maten vilket gör att djuren bli smått förgrymmade på henne. Den lilla fresterskan....

Rastning av hundarna till ett behagligt duggregn på berget slutade med ett sovande mys. Därefter dumpades myset hos kusinerna och jag sprang en sväng, de var något segt efter föregående dags pass med barnvagnen och det kan även vara en förkylning i antågande, jag har nämligen nyst hysteriskt nu ett par dag, *Atcho atcho prosit* 
Det var mycket trevligt folk ute som de växlades ett par ord med under fortlöpande löptempo. Man vill ju inte gärna sakta in när man väl fått upp farten :)
Hemma igen bjöds det på äppelkaka och kaffe, det var inte dumt det, både barnvakt och fika, sånt gillar vi.
Tack för det.

Hjäääälp..


Badkaret intogs sen av det bägge fröknarna, ja jag fick börja med lite livräddning för myset höll på att dränka båda sina dockor, dom pratade innan, nu gör dom det inte kan jag säga.
Det var supermysigt att ligga och plaska runt och Mollie hon klättrade och skulle vara uppe på mej hela tiden, när jag låg i karet så skulle hon göra samma sak, ja dom lär sej fort och man ser ju vilka dom lär sej av....Vilken kanon lärare myset fått,hihi..

Ja sammanfattningsvis blev den dagen inte heller som planerat men det blev bra ändå.
Jag var grymt lättroad under kvällen, på bushumör kan man säga :)
Lättlevt.

Plums plums...
Nu på med lasarna livet väntar...

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar