onsdag 17 oktober 2012

Månflygning???



Alla ska gå på pottan :)


Jo men visst det 2012 men kommunen hänger inte med, eller deras datorprogram hänger inte med.
Det är beklämande.
Jag har blivit tillsagd att lägga in om tillfälligt schema för Mollie på förskolan när det nu är det och det kommer det att bli.
Vi har nämligen u-tid på mitt jobb och då kan man bli utkallad på kort varsel och då på dagar då man skulle vara ledig (så klart) ;)

Igår var jag på kurs, förövrigt en rolig sådan. Kursen började 8,00 och skulle vara till 16.00.
Mormor var bussig och lämnade myset på skalbaggen, hon kollade med personalen så dom hade koll på att myset skulle vara där till 16,30.
Det hade dom inte en aning om.
Varför då ha ett program som de anser att det är så viktigt att man fyller i när inte informationen går fram till de berörda personerna.
Nu var det ingen fara denna gången, men huxflux står jag där en söndagmorgon och ingen finns på plats för att ta hand om mitt mys.
Man kan flyga till månen men det verkar vara omöjligt att kunna få fram informationen till förskolepersonalen genom detta datorprogram.
Mycket illa.
Det borde finnas en knapp "Uppdatera" hos kommunen.



Kursen då.
Jo jag har fått förmågan att intressera mej för allehanda olika ämnen, det finns nog inget som inte väcker mitt intresse, visst vissa ämnen ligger mej varmare om hjärtat än andra men jag är ändå alltid på bettet, jag är en föreläsares dröm, eller inte ;)
Igår var inget undantag, kursen var heta arbeten, ett måste för att arbeta där jag gör.
Frågvis och nyfikenhet är andra ord som ger en bra beskrivning på mej.
Vissa kursdeltagare var nog måttligt roade när jag vetgirade mej och ville ha reda på allt från utländsk arbetskrafts behörighet till brandvaktens skyldigheter juridiskt.
Kursledaren flinade och sa jaha det är såna deltagare då får vi hålla på till nio i kväll, hihi jag bjuder på det.
Lite humor och skoj lättar alltid upp och när de praktiska övningarna med att släcka brand skulle till att ske så ballade det ut totalt.
Det var vissa meningar som jag tyckte var på gränsen till hets mot folkgrupp och här handlade det om slappa handleder och pincett grep, nja jag tvivlar på att det var införstådda med att det var en homosexuell person med i gänget.
19 män och jag, ja vad kan man vänta sej.
Bögskämten kommer, frågan var egentligen bara när dom skulle komma.....
Jag är så gammal nu så jag bryr mej föga, men visst reagerade jag. Macho man, ya ya ya...
Troligtvis blev jag godkänd i allafall, så nu är det fem år till nästa gång.

Alla ska ha blöja :)

Myset hade även blivit hämtat av mormor, så jag kunde köra hem direkt vilket var skönt.
Vi målade lite med vattenfärger, vilket nog är i tidigaste laget för lilla damen, hon hade inte riktigt koll på vad man skulle göra, fingrarna i färgen och sen pill på pappret, penseln doppades mest i vattenglaset och sen var det bra med det :)
Som vanligt hade vi en mysig afton mitt mys och jag. Det fanns förväntningar på annat men ibland blir det helt enkelt inte som man tänkt/trott.
När Mollie somnat surade jag lite just för det och tryckte i mej en halv paket smörgåsrån med smör och ost. Jag tror ta mej tusan att det är något gift i dom, helt omöjligt att sluta äta när man börjar. Tabberaset var ett faktum :)

Monet :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar