tisdag 13 november 2012

Stora maskiner....

Hjälpredan ;)


Efter att bitterheten runnit av mej vaknade jag som mitt vanliga jag. Med andra ord likt lilla solen :)
Ett leende på läpparna åt att det var ännu en dag att leva, jag var sugen på vad livet hade att ge mej denna dag.
Jag öppnade ögonen och ett litet mys öppnade samtidigt sina, vi låg kvar i sängen och tittade på varandra och jag min vana trogen sa.
-God morgon lilla fröken Vilhelmsson, hon flinade till och hoppade upp i famnen på mej.
Vi rullade ett par varv i sängen och skrattade högljut, myset rullades in till en lite korv i täcket och sen kittlade jag henne. Ljuvliga morgon.
De dagar som börja så är omöjliga att inte älska.

Vardagsbestyr följde sen, vad tråkigt det låter med vardagsbestyr, det är egentligen jätte roligt med vardag, man ha ju flest såna dagar i livet.
Frukost är ju kul, sätta eld i pannan är ju kul, mata hästarna är ju kul, leka lera är ju kul, dammsuga är ju kul, laga lunch och göra matlåda är ju så kul så de är ju ingen hejd på det.
Vidare vardagsbestyr, diskmaskinen, åhhh så kul det är.
Ja allt är väl kul om man gör det med en liten människa runt om sej som är i toppform, glad och lycklig över allt som sker.
Jag blev helt nersmittad av den lilla personen i går förmiddags.

Kan själv :)


Skalbaggen för myset och de gick bra att lämna henne, pysslande i form av pärlning startade omgående så hon observerade nog inte riktigt att jag gick.
Jag körde in en snabbis till Ica, träffade en vänlig vän där, några ord växlades och snabbshopping skedde och vidare färd till bruket.
Mötet som satts till 12,00 ställdes in på grund av storstoppet som vi nu är mitt upp i, så kaffe och snack runt fikabodet blev det ett tag innan det var dags att ta tag i sysslorna.
Denna lugna eftermiddag passade jag på att ta en tur till hälsan för att kolla upp mitt blodtryck, fröken sköterska på vårdcentralen rådde mej att ha koll på det ett tag framöver.
Det var fortfarande lågt och för skoj skull letades min journal från anställningsdagen fram.
Jag levde på den tiden som en vilde och var allt annat än hälsosam, vilket man även kunde utläsa på trycket, det var högt som ett höghus.
Alltså är jag i bättre form än för åtta år sen, duktig kicka och klapp på axeln ;)

Jo jo jag gillar stora maskiner ;)


För dagen roade jag mej annars mest med att köra runt i ett par ljuvliga pjäser, inte svårt att vara kaxig i en Volvo 220 eller en truck på cirka 70 ton, kom inte i vägen för mej typ :)

Hem vid tio snåret till ett mys som kom i full fart till dörren med utsträckta armar, hon var fortfarande i topptrim, hon körde mc in till badrummet för att borsta tänderna sen blev det bokläsning, skillnaden mot föregående kväll var att hon slocknade på fem röda.
Ja trots timmarna i från varandra så var det en fin dag. soligt från morgon till kväll (och då menar jag inte vädret). Lycka.

Jag erkänner det :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar