söndag 23 december 2012

Lycka varje dag..





Uppstigning 06,30. Arg som ett ilsket bi, ingen mat och inget barnprogram föll fröken i smaken. Jag förberedde mej på en lång, lång dag.
Men efter surandet, skrikandet och gnällandet, lyckades jag få in fröken i sängen igen, lite bokmys och sen somnade vi. Nästa gång vi klev upp var klockan tio, hihi. De var den dagen det.
Mer snö hade fallit och fortsatte att falla, för farligt att springa på landsvägen så jag for in till stan och hade planen klar om att jag skulle springa på slingan.
Tristessen slog till mej innan jag ens hade hunnit halvvägs, jag har ett mycket klent psyke vad det gäller det där med varvbanor, jag nästan kräks av bara tanken.
På grund av kräkvarningen så lämnade jag slingan och sprang på cykelbanan ut med den gamla Europavägen, jag svängde av mot Valjeherrgård. En mycket vacker plats för utövning av jogging måste jag säga.
Jag hälsade vinkade och önskade alla människor jag mötte god jul.
Varför ser folk så chockade ut när man är glad och trevlig. Vissa människor trodde jag skulle ramla i snöhögarna så förvirrade såg dom ut av mitt glatta sätt.
Rundan blev bara en halvmil men jag fick röra på mej lite i allafall.
Mollie hängde med mormor och Sigge, myset skulle ha ny blöja och det fick minsann stackars Sigge med. Nu snackar vi barnvänlighund :)



De stora julabadet gick sen av stapeln här i det Jockarpskapalatset. Jag hittade en tomteluva och den skulle klart bäras i badet. Sådessså.


Hon sprang sen runt hela dagen och kvällen i sin tomtenisseutstyrsel. Det är ju helt omöjligt att inte vara lycklig när man dela hem och liv med en sån liten godbit. Det är dessa stunder man önskar att hela världen ska få ta del av mitt underbara lilla mys.


Tomterock :)

Kvällen gick sen upp och ner, mest upp som väl var men lite gnälligt var det allt.
Kusinerna hade varit och hämtat ett par gamla sparkar som stått undangömda ett antal år, full fart på sparkarna och påhälsning i borgen, Ett trevligt inslag den kvällen ;)
En hög med böcker avslutade sen även denna kväll.


Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Mycket trevlig och väl gemomförda inlägg i din blogg.
    Härligt att följa din vardag.
    Boken ska du inte oroa dig för. Den kommer att sälja.
    Kanske genom Rfsl, till skolor och till terapeuter, det är så många som skulle kunda få andvändning om en bok som tar upp både "Komma ut" proceser, barn, vårdnadsproblemen och så mycket mer du varit med om.

    Det kommer att bli mycket spännande läsning.
    Tack för att du gör de.

    Med vänligaste hälsningar Ulrika Johanesson ;)

    SvaraRadera
  2. Hej Ulrika
    Tack är på sin plats, du har säkert rätt, det är många som kan få användning av boken, jag hoppas det iaf.
    Det är säkert normalt att oroa sej lite, de hör nog till ;)

    Som sagt tack för raderna och en god jul hälsning får du från Jockarp.

    SvaraRadera