söndag 16 december 2012

Tråkisväder...




Det bjöds på världens grymmaste väder här under gårdagen. Blött, trisst och det var grått trots de vita täcket som låg likt bommul på marken.
Det var en märklig känsla och känslan är inte jul ,
Jag har en böjelse som jag kanske inte delar med så många andra, nu tänker jag inte på att jag klassas in i facket som gay utan den böjelsen jag tänker på är att jag älskar extremväder.
Vissa människor tycker det är otäckt när det åskar,blixtra, när det blåset eller när regnet öser ner.
Jag har en enorm respekt för vädrets makter, men jag vill inte krypa in och gömma mej, nej jag vill stå där ute i -35 grader eller känna regnet piska mot ansiktet.
Eller svettas i ett land som bjuder på 40 + och en luftfuktighet som gör det svårt att dra ner luft i lungorna.
Nu har det dock ändrats något sen Mollie kom in i mitt liv.
Jag utsätter mej inte självmant för skitväder utan nu stannar vi hellre inne och nöjer oss med att titta ut. Okej en lite sväng ut blev det i snö/regnvädret, men ack så liten.






Hon är go den lilla damen, likt sin mamma har hon problem med att ljuga eller undanhålla saker, när jag hittade legobitar i högtalaren frågade jag vem som lagt in dom där.
Glatt svarade hon Mojji som hon kallar sej själv för ;)

Vi var ju ute en liten sväng och passade då på att göra en liten snögubbe sen var vi lagom blöta av den blaskande snön så istället för alltför mycket utomhusbus, roade vi oss med att bada en lång stund, vi byggde klossar kokade kaffe med mysets kaffekokare. Lite Tvtittning och mys i soffan.




De var den lördagen det, iallafall tillsammans med min dotter, eftermiddagen/kvällen och natten tillbringades åter på glädejefrabriken.
Två tolvtimmars natt pass stod på agendan den tredje adventshelgen.
Okej det är väl inte roligt att lämna myset, men samtidigt är jag glad att jag fått möjligheten att arbeta dom pass som ger mest klirr i kassan. Så tack för det bruket :) Tilläggas kan väl göras att det händer ju inte allt för mycket på helgerna i byn, så jag anser mej inte missa allt för mycket.




Nattens jobb gick bra men vädret var sååå trist, dimmigt så det var knappt man såg handen framför näsan.
Nu laddas det för ännu ett pass...

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar