fredag 11 januari 2013

Prata bort tid?

Alla juvelerna på ;)


12 dagar sen de sista löpsteget togs, då på ben som inte hade samma längd.
Nu hade dom det och det kändes en markant skillnad, 5 km i ett lugnt tempo.
Dock valde jag vägar med branta uppförslut just på grund av att jag måste få upp flåset, här går det inte att glida i nerförslut inte.
Det var blött och mycket av löpningen skedde därför utanför stigen, kanske inte den bästa början, men jag måste ju testa om benet håller.
Vad den där snubben gjorde med mitt ben har jag inte en aning om men det verkar verkligen fungerar, de var ytterst lite smärta jag kände och nu kände jag verkligen efter.
Visserligen äter jag fortfarande tre små piller varje dag, men kan dom göra så stora under?
Jag ser ljust på det hela nu iallafall.

Jag daskade till med övningen plankan med när jag var uppvärmd, den går bättre och bättre den med, ingen smärta i dom små musklerna längre, nu kör vi vidare alltså men lätta små steg och ett leende på läpparna ;)


Bulle till myset, kaffe till mamma ;)

Vi lastade in nästan hela byn och for mot skalbaggen, Mollie blev lite paff när hennes kusiner kom till dagis för att hämta henne.
Vi tog sen in på de kungligacafét Ritz för en kopp kaffe, jag använde en fribiljett så fikapriset slutade på 14 spänn och det var en sunkist till myset i smaken apelsin. Lagom pris tycker jag, ja inte på sunkisen men på hela fikan.
Tanken var att vi skulle mata de små kylslagna ankorna, men det var så kallt så vi hoppade över det, kanske vi tar en sväng idag innan badhuset i Bromölla öppnar.

Jo jag fick ett mail på qx igår där det stod, Hej har du lust att prata bort lite tid med mej.
Nej vad då prata bort tid?
Jag vill ha vettiga konversationer med människor som skulle kunna tänka sej en framtid med mej. Jag vill inte prata bort tid, Jag vill att tiden ska kännas som den står still med den personen jag chitchatta med.
Fel tänkt kanske men jag blev faktiskt något sne.
Och vad pysslar centerpartiet med egentligen?

Min numera vana trogen gjorde jag en grymt god middag till mej och Mollsan, jag fattar inte hur jag kunnat bli så grym i köket, fantasin sätter inte några gränser på mina nya rätter.
Vitlöksdimman låg väldigt tät i borgen och byn, men det bjussar vi på ;)

Vet inte riktigt vad jag tycker om detta än ;)
Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar