onsdag 27 februari 2013

Boksläpp...



Det finns tydligen fler som har sömnproblem, mitt lilla mys hade inte fått någon sömn alls under skalbaggen vistelsen i går. Det märktes minsann när jag kom hem. Det hade varit många barn och något hade gjort att hon inte fick ro.
Hon somnade lugnt och skönt redan klockan sju.

Jag var tillbaka hos min bokmorska, vi gick genom det mesta, och det kändes bra, det är nära nu.
Jag vet att jag ändrat mej miljoner gånger och jag gör det nog några till innan allt är klart. Men nu har vi gemensamt satt månad för boksläppet. Det blir i Juli månad, phu, nu är det sagt. Bokläppet är satt  till pride. Vilket annat ställe kan vara mer passande för en flata att släppa sin bok på? Inte vet jag i allafall. Tips mottages.
Det finns ju inga hinder att jag inte ska kunna ha boksläpp även här hemma i min underbara hemstad, men dom fösta exemplaret kommer förmodligen alltså att säljas i huvudstaden.
På tal om försäljning så fick jag igår ännu ett brev om intresset för att köpa min bok. Brevet innehöll även andra mycket roliga saker men det är bäst att vi håller för oss själva, men fler regnbågsbarn väntas. Härligt.

Boken ja, jo arbetet går framåt och omslaget har ju satts vilket jag var mer än nöjd med, MEN, för det är alltid ett men.
Precis innan jag skulle lämna min mentor så gav han mej en ny idé om omslag, jag tycket de var fint, vackert och stark. Fan ibland förbannar jag alla braiga idéer, ibland hade det varit bra att inte ha valmöjligheter.
Jag vill i allafall testa denna nya idéen, jag är dock inte säker på att min vän som hjälper mej med omslaget är lika sugen på att göra om allt, men det får vi väl se. Jag skickat förfrågan och den motogs, hur glad eller ickeglad hon blev är svårt att veta genom mail.

Lite i texten ska jag nu piffa till, jag har lite jobb med mina brev till Rosenbad, jag vill ha dom med i boken, politikerna ska minsann inte slippa undan, men det får inte bli för långrandigt. De ska alltså kortas ner en aning.
Ett möte till med min bokmorska ska vi ha innan jag åker till USA, därefter ska en annan kvinna få möjligheten att njuta av min bok. Om hon okejar den så ska förhoppningsvis pressarna startas upp.
Redan i April ska jag kunna stå med ett rykande färskt exemplar. Hur jobbigt kommer det inte att bli att hålla sej till priden då, hehe utmaningsdags känns det som.
Realisten talar.
-Det kan hända mycket på vägen.




Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Kan man få förhandspaxa ett ex?
    *hoppas*
    Kramar från Karin i Malmö

    SvaraRadera
  2. Jag vill också paxa! :)

    SvaraRadera