söndag 17 februari 2013

Klädsamt...

Regnbågsbron :)



Jag drog i väg ett par rader på Twitter om att jag en lördagsmorgon var på väg till skalbaggen, människor i mitt flöde skrev frågande tillbaka, har ni dagis som är öppna på helgerna?
Stolt svarade jag att vi numera har en förskola som är öppen efter föräldrarnas behov. Grymt bra tyckte vissa som hade erfarenhet av att vissa kommuner inte hade öppet mer än de vanliga tiderna. Jag gillar att Sölvehålan kan hänga med och faktiskt gå före andra städer och kommuner som är betydligt större. Stolt och glad.

Myset hade sällskap på skalbaggen av en liten kille, när jag kom för att hämta hem henne efter middag så låg de bägge sötnosarna skarfötters och sov. Den glädjen som sprider sej i kroppen på mej över att se att hon är så trygg den är enorm. Att så lite kan göra att man känner en sånt stort behag och en tillfredsställelse. Känslan av att man lyckats. Glad....

Bus i borgen sen drogs löparskorna på.13 km på km tiden 5,20 vilket var ok men inte mer avverkades med ett leende på läpparna. Glada hejrop på alla jag mötte och det var en hel del faktiskt. Jag sprang över den nya bron som jag hört ska döpas till regnbågsbron, vad jag tycker om det är det väl ingen som inte förstår, jag bara älskar det.

In i duschen och fina till sej och jag tyckte jag var väldigt fint, när jag sen gick i palatset i mina slitna brallor och en T-Tröja av sliten modell. Det är lite som behövs nu för tiden. Middagens som serverades var gräddsås med tillbehör. gosse vad gott det var.
Efter maten blev det soffhäng och lite kaffe, lilla fröken skulle klart med ha en kopp. Hej hopp kaffe i soffan och hade det slutat vid det hade jag varit mer än glad.
Blöjan hade kommit på sned, så tvåan i soffan var ett faktum. Jag borde blivit toktrött över det inträffade, men jag blev förvånad över mitt superglada humör just nu, jag flinade bara när jag sanerade kudden och golvet som man kunde följa som en snitslad stig ut till badrummet där lilla fröken gått.
Jag gillar mitt lättsamma humör, det klär mej liksom :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar