lördag 23 februari 2013

Musjakt och skidåkning.

Fullfart :)


Filmen blev till belåtenhet, jag tror inte att den var i så toppenbra kvalité, men samtidigt så har jag aldrig sagt att jag är bra på det. Jag gjorde så gott jag kunde och det verkade räcka.
En tur på berget med min löparkompis blev det, snö, snö och åter snö. Svetten öste av mej när jag knuffade Mollie framåt. Usch vad trist det är, snön alltså :)
Vi pratade mest om mina projekt. Ibland blir det så, nästa gång är det kanske mest prat om hennes liv. Vi kollade in lite kläder som är tänkta att vi ska ha på en kommande fest, temat är 70-tal och jag tror vi går all in, inga mesproppar här inte ;)

Vi provade lyckan med musfäll, Mollie har tyckt att det varit superspännande att kolla in fällan och se om vi fått napp. I går fick vi det, hon tyckte inte alls att det var otäckt, hon hoppade in i skåpet och drog ut fällan med tillhörande mus. Hehe Livet på landet.

Lyckad jakt :)

Jag hängde på lilla frökens middagsvila, jag var sömnig, nattarbetet och bokskrivningen har kostat på och kvällen skulle bli krävande.
Jag lämnade myset hos morfar vid femsnåret och begav mej över berget, jag stötte på två konungar på min färd genom en snötäckt skog. Dom är grymt stora, jag kände mej väldigt väldigt liten när jag satt där och glodde på dom när dom hoppade över vägen.
Över ryssberget och vidare till Vångaberget och till skidanläggningen där. Arbetsplatsträff med jobbet, risken var stor att det skulle blir tufft.
Alla skulle visa sej och köra fortare och fortare, det borde slutat med en jättekrasch men som väl var uteblev det, jag slirade ett par gånger, Faktiskt så hårt så mina fingrarna började blöda och blev sådär lagom svullna. De var minsann inget att gnälla på, det var nämligen en annan som dom fick hämta med ambulans, så nog gick det hett till alltid ...
Jag hade väldigt trevligt och min liftkompis och jag hade mycket goda och intressanta samtal. Jag fick god energi av honom och det är jag glad för. Vissa människor är bara så lätta att umgås med.
Vi pausade och grillade korv, de var supermysigt men det var kallt och när jag efter tre timmar begav mej hem mot byn var jag som en isbit, trots att jag skrattat hysteriskt och åkt som en tosing i backen.
Hem och i säng hos ett varmt litet mys.
Vilken kväll :)
Lättlevt.


Jockarp.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar