fredag 1 februari 2013

Propplösning.....

Full fart ;)


Godmorgon och sen följde raden, jag vill till dagis och dansa.
Javisst sa jag men vi måste äta frukost först. Två timmars häng hemma innan vi kunde köra till dagis och det var ett fasligt gnäll om den där dansen.
Mollie har börjat hänga med ett par tjejer som är lite äldre än henne själv och det var just med dessa brudar hon skulle dansa med.
Så sött att hon börjar leka med andra barn och inte bara vid sidan av dom, mognare för varje dag som går.

Jag drog till bokmorskan och jag fick betyg bra, jag hade jobbat på bra,  jag ser numera ofta själv vad som är fel, var det hänger upp sej och där det är ord som är överflödiga. Det är roligt när man ser att man utvecklas och att det går framåt. Jag är stolt över mej själv och att jag lär mej.
De blev inte så många timmars jobb på grund av att myset bara skulle vara på dagis några timmar, men de som gjordes kändes bra.

Jag fick en ny pdf men alla sidorna som jag senare på kvällen skrev ut. Nu är det dags för nästa kapitel. Jag kör med högläsning på kvällarna, det är då jag ser var det hänger upp sej. Där jag tror att läsaren kommer att hänga upp sej, det måste då ändras. Så enkelt är det :)

Jag tog en promenad med hundarna, Mollie gick med men inte längre än upp till kusinerna, där stannade hon så jag fick gå vidare ensam. De må jag säga var en märklig och ovanlig situation. Jag har inte gått så mycket nu sen min löparsatsning tog fart och utan myset är ju väldigt lätträknade gånger.

Matlådedags.....


Middagslagning och boxen fylldes med matlådor, det var behövligt. Mitt i de stohejet kom min löparvän med sin grabb, soffhäng och surr om allt som händer i våra liv följde. Barnen lekte och drack smothie.
Problem med en huvudsäkring höll mej aktiverad stora delar av kvällen jag höll på att bli tokig.
Jag hatar allt som har med stöm att göra, jag tycker helt enkelt att det är för spännande ;) Det är obehagligt och det grundar sej klart av att jag inte begriper mej på det.
Propparna var skållheta och varje gång fick jag ta med mej myset ner i källaren, där fick hon stå när jag pillade med proppbytandet. Hon tyckte det var superkul och fickla med ficklampan. Bra att nån gillar det typ.

Två böcker i sängen sen sov hon som en stock, inte så konstig med tanke på att klockan var halv nio och hon hade varit igång hela eftermiddagen.
Jag plockade undan efter dagens aktiviteter och sen slog jag mej ner i soffan och bara satt.
Jag satt där nersjunken i ett tyst hus och tittade mej omkring och såg liv och rörelse.
Så mycket saker som tyder på att här är det människor som lever ett liv. Jag blev glad av det jag såg och av dom tankarna.

Idag känns det som att det kommer att bli än mer liv och rörelse i Jockarp. Jag måste få ordning på strömmen, *svälj* det känns precis som att det kan bli en väldigt dyr historia det där....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar