tisdag 26 februari 2013

Sömntrubbel...



Ett gott samvete är bästa huvudkudden, jo så är det nog. Nog är mitt samvete rent men sömnproblem kommer ibland och just nu tror jag att anledningen är att jag har så mycket på gång som jag inte riktigt har koll på. Jag vet inte hur det kommer att sluta och jag vet inte om det är rätt val. Men visst måste man våga för att vinna och vinna vill väl alla :)
De ska bli skönt när loppet är slutförs, det känns som om jag måste börja avverka och slutföra mina projekt och det i ordning. Loppet först sen blir det full fokus på boken då är de det stora projektet då är det boksläpp, marknadsföring och lansering. Än en gång tvingas jag ut på okänt vatten, utmaning jo visst.
Jag undrar just om jag nånsin kommer att kunna luta mej tillbaka i den där gungstolen, jag är kanske inte en sån person. Framtiden får utvisa det.

Vi drog till stan igår, ankmatning vid slottet var planen, helt hysteriskt och myset blev lite skraj. Dom hoppade upp i famnen på oss på jakt efter godsakerna. Jag undrar hur dom mår egentligen. Vidare till de betydligt lugnare biblioteket, de pusslades som vanligt och böcker avverkades på löpande band i myshörnan.



En löprunda för mej och en middagslur för myset. När jag kom hem från min tur och jag stoppade klockan så gav den ifrån sej texten hive five, hihi, jag log och njöt. Sjukt att en klocka kan få en att må så bra.

Efter diverse uppfräschnigar så drog vi till badhuset i Olofström, skönt nu när lovet är över och alla har badat av sej, det var väldigt glest i bassängen vilket var bra. Mollie simmade fram och tillbaka till mej, hon doppade huvudet och svalde vatten. Hon flinade och njöt. Det var ju ett tag sen vi var i vattnet och de syntes att hon saknat det och att det uppskattades. Jag njöt jag med även om jag nog tycker att det kunde varit några grader varmare i vattnet.


Nu åter en dag i bokens tecken..
Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar