lördag 16 februari 2013

Uppladdning...

Nu drar vi :)


Nu börjar resan till formtoppen. Här ska springas, gårdagens tur gick i ett ganska hyfsat tempo, 5 minuter på per kilometer får väl sägas som gott. Längden var blygsamma 6 kilometer det var allt jag förmådde, men vi ska öka upp både tempo och längd.
Berget får det tyvärr väntas med, den något ihärdiga mister Bore var ju tvungen att komma med mer snö och belägga mina fina grusväga med is och blask. Trist. Landsvägen är just nu min träningsarena och det duget bra. Lite slitsamt för kroppen men det får vi väl ta. Springa måste jag ju.

De nalkas ett sportlov och det är just vad jag tänkt mej, sportas hej vilt. eller då löpträning. Kosten ska angripas vad det lider, jag väntar några dagar till innan den totala tömningen på kolhydraterna tar sin början. De blir segt i löpadojerna de vet jag men jag hoppas att det ska betala sej i slutändan.

Myset Vilhelmssoon var i god form hon hade hastighetstävling i borgen, hon sprang som en tosing runt runt hon skrattade och busade. Jag älskar att se henne så full i liv. Sen att man får sanera efter fröken virvelvind är en helt annan sak, vem bryr sej liksom?
Efter busandet blev det dopp i badet. Behövligt ;) Jag börjar sakna badhuset så vi får väl se om de hinns med det med under lovet. i ska ju på bio med, herregud hur ska vi hinna med allt?

Ännu en natt på bruket skulle angripas. Mormor och morfar har kommit hem från ännu en intressant resa så nu är ordningen återställd. Mormor blev mystes sängkamrat. Jag nattade henne och efter att vi läst sagor så måste vi numera räkna alla fingrar och tår. Man måste ha koll liksom.
Förmiddagen bli  placeringen på skalbaggen.

Nyttiga snacks :)
Nu ska de bli skönt med frivecka.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar