måndag 25 februari 2013

Uppsats och psykbryt....



Ritar innan psykbrytet...


Vi skulle på bio med en kompis, men kompisen fick förhinder, vi tog oss dit allena. Innanför dörren på biografen möttes vi av ett välkänt ansikte och ett stort leende. Vi hade hux flux en ny dejt. Så ska de se ut :)
Filmen var ju allt annat än bra, men popcornen slank ner i raketfart. Inget gnäll alltså.
Däremot blev det ett psykbryt på mitt mys när vi kom hem och hon målade, först var det med pensel och det gick fint, men när det övergick till tuschpennor och dom då skulle i mysets tycke användas direkt på bordet så tog den stenhårda mamman beslut om att nu var det färdigmålat. Hej vansinnig. Totalt utflippad hon stod och skrek hysteriskt och jag funderade just i det ögonblicket vad som möjligen kunde utlösa detta raseriutbrott. Några pennor? är det ens möjligt liksom. Hmm ja ibland fattar jag ingenting.
Jag blev förbannad jag med tillslut och var nära att lämna palatset. Fan ska man behöva ta hur mycket som helst?
Skriandet avtog som väl var och vi satte oss ner i soffan och började läsa barnkammarboken istället. Min underbara unge var tillbaka. Tack för det.

Min nakna lilla kockerska :)


Vi angrep sen gemensamt middagslagningen, potatisen skulle hämtas i jordkällaren och Mollie ville givetvis följa med, ahhh att man ska behöva ta på hela munderingen för att gå tio meter, jag längtar än mer tills det blir vår och man slipper dessa mängder med kläder.
De måste väl snart vända och man får se lite snösmältning.
Annars var jag positiv och glad, hehe.

Jag hade äran att få läsa en avhandling/uppsats som handlar om homosexuellas rätt enligt föräldrarbalken. De var intressant läsning, kanske inte så mycket nytt men ändå andra formuleringar och andra ord, vilket gjorde att tanke var nödvändig, vilket är bra. Det är lätt att bli hemmablind.
Uppsatsen ligger nu i mitt arkiv, en vacker dag kan jag ha användning för det. Jag rustar för framtida strider.

En kvällstur till bästa tant N. Mycket surr, jag har så sjukt mycket på tapeten just nu så jag kan inte låta bli att bubbla om det, sorry alla vänner som måste lyssna på gagget och planerna.
Jag känner mej lite för ego för mitt eget bästa ibland. Må jag få de lugnare om några år. Jag längtar faktiskt lite till att slå mej till ro i gungstolen och lyssna på andras händelserika liv, just nu har jag ett överflöd av händelserikt liv, jag är alltså en icke god lyssnare ingen god kamrat.
Okej jag har insikt om det i allafall, det är ju alltid något :)
Bättring utlovas.

Jag hade ett elände att få med mej lilla fröken hem, så är det ofta just nu, en fas kanske, vad vet jag. Men två psykbryt på en och samma dag det är lite väl häftigt kan jag tycka, hon lugnade sej iallafall och hem kom vi.
Väl hemma så skulle det lyssnas lite på musik och det skulle dansas. Tandborsten och sen hopp i säng.Det är aktiva dagar nu känner jag, tempot är högt men vi gillar det, både lilla fröken och jag.

Vill man ha mat får man hjälpa till :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar