tisdag 26 mars 2013

Jockarp-Stockholm..

Lite lek och mys med korven :)


Ja det här med vardag de har jag ju sagt innan att jag tycker att den dagen har fått dåligt rykte. Varför är det så att dom flesta människor ser vardagen som något negativt, enbart en transportsträcka till helgen.
Min vardag är inte likt den beskrivningen ett dugg, jag ser sällan någon skillnad på dagarna förutom stavningen på dom och i min mailbox, det är stendött på helgerna, inget blinkande om att det ramlat in ny post i inkorgen.

De vi pysslat med sen vi kom hem från resan är vad som i mångas ögon kallas för vardagssysslor. Jag har tvättat och vikt tvätt. Styrt upp med veckohandlandet och tittat till mitt hemmande :)
Detta har jag gjort på helgen.

Gårdagen började vi med att ta en sväng inom bibblan, nya alster behövdes. Jag har läst om en igelkott och en mullvad hela resan och var måttligt road av dom efter den hundrade gången i ordningen.
I stan hade de gjorts påskfint må jag säga, påskris som stod färggrant på torget gjorde att jag blev medveten om att påsken snart är här. Låning av böcker sen bar det hem och fjädrarna sattes upp även i vårt ris. Välkommen påsk, vi är nu redo.

Vardag ja, idag ser Mollies och min vardag ut som följer. Just nu tågåkning till huvudstaden.
Med ett oöppnat brev från polisen i min hand ska jag till stora staden för lite olika möten, jag ska träffa en massa olika människor. Allt från taxichaffisar, psykologer till teve-folk.
Tåg hem. Nattning av mys. Sen blir det bruket.
Vem säger att det inte händer något i mitt liv? Hum det är ju jag som brukar säga det ;)
Hur som så ska detta bli en mycket intressant dag. Vidareutveckling i ämnet kommer att fortgå. De går bra nu (tror jag)

Pyntas för fullt :)


Jockarp.

3 kommentarer:

  1. Vad roligt att det flyter på nu och att er resa var bra! Grattis till en suverän tid! Kramar

    SvaraRadera
  2. Tack Ida.
    Jag undra just om inte din fina fru försökt att nå mej, vet du något om det?
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!
      Nej det vet jag inte:-) Hon ska ha ngn barn och föräldrar träff i maj sen 11 tror jag I Lund men grillning och lekar och fika så kanske det hon ville bjuda in till? Ni är välkomna! Kram

      Radera