lördag 2 mars 2013

Lek och bus....

Tjoho...


Lilla fröken ändrar förutsättningarna ideligen för oss. Nu gäller uppstigning 05,00 på tok för tidigt i mitt tycke.
Efter frukost lyckades jag iallafall med att lura in henne i sovrummet igen, bokläsning och vidare tuppade hon av, jag med som väl var. Ny uppstigning en timme senare vilket var betydligt humanare. frukost nummer två var ett faktum.
Inlastning i bilen och in till stan för att hämta upp en vän och hennes lilla dotter. Mot Leklandet i Kristianstad bar det.
Oj vad roligt tjejerna hade, det åktes kana, de hoppades i hopptorn, studsmatta, bollhav. Allt testades. Mollie slog i backen vid ett par tillfällen så hon började gråta, men det hör nog till när man är helvild. Vi mammor hade en avslappnad och behaglig förmiddag, barnen lekte stundvis bra tillsammans så vi kunde prata vuxenprat. Det är bra och skönt att faktiskt kunna prata om problem som vuxna har i bland och inte bara dom problem som dyker upp med barn och runtomkring dom.
Vi löste nog inte problemen men vi surrade om dom och bara det kan ju framledes bli lösningen.
Efter tre timmars bus och med en liten korvlunch bar det hemåt, båda tjejerna somnade innan vi nått motorvägen, dom var helt slutkörda. Härligt.
Vi får tacka för ett toppen initiativ och en fin dag.

Var är bollen?


När myset och jag kom hem till gården angrep vi en väldigt behövlig biltvätt. Bilen har inte blivit tvättad detta året och det är inte okej.
Det gick bra halva bilen men sen ansåg lilla fröken att det räckte, hon blev tokig och skulle in, en snabbtvätt alltså och resultatet blev därefter, inte bra men bättre om man säger som så :)

Barnarbete :)


Det här med att laga middag och försöka med olika rätter det kan man typ lika gärna låta bli. Jag kocker potatis och gör smarriga köttbitar med urgod sås till. Det petas och om jag har tur så slinker det på sin höjd ner en potatisbit. Korv är vad som gäller för småbarn så är det bara, iallafall är det så med mitt lilla barn. Jag blir något besviken med vad kan göras åt saken?

Frihet under ansvar :)

Mammas nya löparkläder :)


En sväng ut på aftonen blev det, vårmånad och det känns i luften. Härligt.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar