onsdag 27 mars 2013

Röda ögon...

Mys på tåget :)


Gårdagen var tuff, tidig uppstigning för mej och myset, redan lite efter fyra ringde klockan.
Vi hade ett uppdrag att utföra.
på tåget i Hässleholm innan sex och i huvudstaden rullade vi in lite innan tio.
Taxin uteblev, i stället kom det två trevliga damer och hämtade upp oss. Förmiddagen hade för dom inneburit en jakt efter en barnstol till Mollie att ha i bilen.
Artighetsfraserna klardes av sen bar det i väg. Sjukt mycket trafik i stan och varje rödljus var just det, rött. Jag berättade för damerna att i den staden jag kommer i från så har vi bara ett enda rödljus. Dom trodde knappt sina öron.
På plats blev jag grillad av två personer, intressant, jag gillar det, det är en spänning i att berätta om sej själv och hitta liknelser i andra människors liv.
Även mitt brev från polisen lämnas över. Jag var så nyfiken på vad de stod i det så jag höll på att spricka ;)
Vidare var det en psykolog som skulle kolla läget, vi kom gemensamt överens om att jag var fullt frisk, att jag hade gjort ett bra jobb och det ihop med min familj och mina vänner. Vilket är viktigt att komma ihåg
Mollie målade och tittade på Hallo Kitty och nalle puh film under mina möten. Hon skötte sej som vanligt ypperligt bra.
Vi blev bjudna på lunch och sen var det lite bilder som skulle tas. Hektiskt. I bilen och vidare till nästa möte. Detta på Fort Knox, ;-) säkerheten var stor, vilket jag tyckte var märkligt. Men tydligen är det så på vissa ställen. Ovant.
Även detta var ett intressant möte och till en viss del stillades min nyfikenhet. Men inte helt. Dom skulle fråga mej men jag kan inte låta bli att själv ställa en och annan fråga. I dialoger är det ju ta och ge som gäller.

Tåget hem och mitt mys somnade en timme, jag roade mej med att spela harpan, snacka om lättroad. Hemma vid åtta i palatset efter en minsta sagt trevlig och givande dag.
Mollie i säng och jag for till bruket.
Fullt ös på dagen och det gillas.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar