söndag 21 april 2013

Dålig planering.....

Envist ska vinterkläderna vara på :)


Ett lopp skulle springas, det gjordes det med.
Men det blev inte som det var tänkt, det var inte riktigt samma kontroll och planering som på NYC half om jag säger som så.
Ingen visste något om något typ. Vi skulle springa den långa rundan på 8 km, men blev felvisade så vi sprang den korta, vi tyckte det var lite väl kort så vi la på en extra sväng så att klockan tillslut stoppade på 9,5 km. Lite sur var jag, jag tycker nog att har man ett projekt i skolan, ett arbete så måste man vara förberedd, jag undra vem som ska utvärdera deras jobb.
Det finns så många dom skulle kunna ta hjälp av och fått detta till att blivit en jättebra grej.
Nu var det en bra grej med tanke på intäkterna går till cancerforskningen och att människor fick komma ut i det fantastiska vårvädret och röra på sej lite.

Jag och min vän sprang och pratade hela rundan, det är ett mycket bra sätt att umgås på tycker jag. Fler borde helt klart testa det. Vi löste väl inte svälten i världen eller dessa religiösa krig som rasar överallt, men lite små bestyr som legat och grott några dagar luftades ;)

Mollie hängde med mormor och dom hade varit i vitsippebacken för att titta på just dessa blommor, tydligen har dom inte satt igång fullt ut än, men det börjar röra på sej. När jag kom hem satt myset i sandlådan med sällskap av mormor och grannen. Hon var trött så in i sängen bar det omgående.

Hela eftermiddagen och kvällen handlade sen om bus med dom älskade kusinerna, Mollie hade verkligen saknat dom. Det blir lite väl långa uppehåll ibland, men så är det tyvärr, alla har fullt upp med sina egna liv.
Men hon hade längtat och hon var på ett toppenhumör nästan hela tiden. Det studsade hejvilt på mattan, de dansades och det filosoferade. Jag vet inte vad det är med henne men ibland fastnar hon helt enkelt mitt i livet. Hon blir förstenad och rör inte en fena, om jag sen säger något till henne så ler hon lite finurligt, hon hör mej men låtsas inte om det. Hehe hon är en sällsynt sort mitt lilla underbara mys.
Eftersom dom flesta i byn grillade så var vi ju tvungna att vara lite annorlunda. Pizzatime, det var en evighet sen vi åt det så det smakade verkligen toppen. Mollie bokstavligen tryckte i sej av salladen ;)
Svullandet fortsatte sen med en skål lösgodis. Livet är en fest och de ska klart festas ordentligt.
Lättlevt.

För att sen åka av ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar