tisdag 23 april 2013

Demoner....



Tjusigt värre :)


Okej, jag är ju bra på att erkänna saker och hemlisar är väl kanske inte riktigt min kopp of te.
Jag börjar bli lite skraj och det är då sannerligen inte likt mej. Men just nu målar jag han den lille satan på väggen. Ful, elak och obehaglig är vad han är.
Vad som gör att jag är lite småslirig i psyket är min bok som inom 100 dagar ska ut på marknaden. Den har varit iväg på lusläsning och snart ska yxan svingas, jag är rädd för att mitt huvud ska rullas i väg en bit.
En del av mej säger.
- Om den blir sågad så skriv om dom delarna.
Den andra delen av mej säger att jag är färdig, jag har bearbetat klart den delen av mitt liv. Jag vill inte mer, inte röra mer i det. Jag är såååå redo att gå vidare. Sunt jag vet.
Den tuffa delen av mej, den som jag vill lita på i alla lägen den säger även.
- Leonora Vilhelmsson, du har skrivit en bok, den är skriven av dej och om ditt liv. Ingen kan döma dej. Vem skulle kunna tycka att det inte är en helt vansinnigt sjuk historia som då även är sann.
Vem skulle möjligen kunna tycka att den inte är bra?
Den tuffingen vill jag dela mitt liv med, jag vill inte dela livet med mesen som är skraj att någon ska tycka en massa och kanske även försöka döma mej.
Jag är tuff och jag är nära mitt mål om att ge ut en bok, jag är nära att faktiskt kunna kalla mej för författare. Jag är ingen mes, eller? Gahhh, Som herr Winnerbäck sjunger.
- Det kallas tvivel det där som stör. Och ja, det stör faktiskt lite.

Benskydd på :)


När inte tankarna spelade mej ett spratt så jobbade vi vidare med tämnjning av fröken treåring. Det gick finnemang och vi har väldigt roligt när vi jobbar med projektet att få en tjock ponny till en sjutusandetävlingshäst, heja oss :)
Mollie fick inte borsta lilla ponnyn dock en slipad tävlingshäst fick hon gno lite med borsten på, vilket hon uppskattade, även benskydden fick hon hjälpa till med. Hon är våglig min lilla tjej.
Sen var det dags för pannkakslunch sen bingen.
När myset sov roade jag mej med att skriva ett brev, jag tycker jag är väldigt bra på det. Adressen till brevet blev två olika men ändå lika :) Ett åkte till polismyndigheten i Blekinge och ett åkte oavkortat till rikspolismyndigheten.
Okej jag kickar, jag mös hela eftermiddagen efter mina brev, nu väntar jag spänt på svar. Ska något förändras så får man minsann göra det själv.

Tuffta att vara hästsköterska :)
Kvällen iförd löpskor på berget.
Jag var inget trevligt sällskap vill jag lova, varför vet jag inte, min vän fick tona upp sej som klagomuren och jag spydde ur mej allt som händer och inte händer i mitt liv. De lättade efter ett par kilometers gnäll, sen var det nya tag som gällde. Vi måste vara ett sjukt sött par när vi kommer springandes över stock och sten och löser dagens problem i ett livligt samtal :)

Kvällen blev en olycklig historia. Två ambulanser fick gästa min vackra gård. Hua det är aldrig trevlig. Vi hoppas att allt löser sej till det bästa.


Myset somnade och jag frostade av frysen, kul.

Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Måla stora blommor på väggen istället, de e finare att titta på;) din bok kommer att bli en succé!!
    Kram Linn

    SvaraRadera