tisdag 9 april 2013

Det finns en mening med allt....

Så även i detta, jag har dock lite svårt att se det nu, tyvärr.

Vilken pingla ;)

Det retar mej att en persons ord kan stoppa mina utmaningar och min framfart i livet.
Att utan bevis och att helt bara gå på en viss persons ord om att jag ansers vara farlig. Att utan att ha träffat mej men ändå lägga en skuld på mej som senare bevisligen också visade sej inte stämma.
Just nu är jag måttligt sur på åklagarmyndigheten och polisväsendet.
Att utan att jag begått något brott ändå ha ett svärtat brottsregister som också i detta fallet nu ligger mej till last.
Det inte okej.

Nej, men vad kan jag göra, ingenting.
Nu var det inget livsavgörande som jag blev stoppad i från, men än dock. Och en befogad frågan jag ställer mej är, hur skulle det varit om jag skulle söka ett nytt jobb, skulle det även då ligga mej till last?
Kan detta verkligen vara rätt?
Jag blev friad i en rättegång ändå finns jag med i brottsregister, ett register som det enbart både stå något i om man gjort något brott. Jag har inte gjort något brott.
Okej jag är något bitter.


Jaha! där rök dom kläderna...


En vän messade och skrev, "bara till att gå vidare" och nog är det så.
Nya utmaningar väntar och det var väl lika bra att sätta fart :) Målarpenslen och rollern togs fram, hej och hå det är inte lätt med ett mys som vill hjälpa till. Mycket färg går till spillo. Men jag anser det som viktigt att vi gör saker tillsammans och då inte bara saker som vi under gårdags förmiddagen pysslade med.
För dagen började med lekparkshäng, det var härligt men fortfarande lite småkyligt. Tanken var sen att vi skulle till bibblan, men den öppnar inte förrän vid tio så det fick bli lite caféhäng. Mysigt så där lite på tu man hand.
Vi hängde sen på dörren när bibblan öppnade och vi fick ännu en gång hem en hel hög med böcker. Härligt.
Det blev ju även en hel del socialiserande i stan, så är det ju alltid. Vi springer på kändisar hela tiden. Lite skvaller och diskussioner om den tänkta parken på stortorget var ämnen som vi bland annat luftad.

Muskelfibrerna skulle egentligen vila men jag var småsur efter det inträffade under förmiddagen så i dojorna och upp på berget bar det. Jag gillar nämligen inte att vara sur. Speciellt inte efter anledningar som jag inte kan göra något åt.
Fibrerna piskades och det krävs nog ett par dagas läkning för att dom ska återhämta sej. Humöret blev iallafall betydligt bättre så jag kände att det var värt det.
De jag kom fram till under löparundan var att jag var tuff men att alla andra inte är det.
God insikt ;)

Tadaaa. Nya kläder :)
Nu ska jag på kurs. Livet går vidare så de så :)

Jockarp.


3 kommentarer:

  1. Hej.
    Det måste väl vara omöjligt att var med i brottregistert om inget brott begåtts el ett friande fastslås genom rättegång? Överklagan måste vara möjligt i detta fall.

    Mvh Sara.

    SvaraRadera
  2. Vad är det du blivit stoppad från? Det måste väl gå att resonera med människor. Jag har följt dig sen du började blogga, jag har läst om dina erkänande och vägen till rättegången, efter den friande domen andades jag ut. Jag med många andra tyckte att det var givet att du skulle frias.
    En enastående stark människa är du som öppet berättat hela historien.
    Det är ledsamt om du ska ha en prick i regitert över något du inte blivit straffad för.
    Då skulle alla ha en prick.
    Illa.
    Kämpa på.

    Kram Sofie Johansson ;)

    SvaraRadera
  3. Hej.
    Det spelar inte så stort roll över vad det var jag inte fick göra, själva poängen är just att jag inte fick göra en sak jag vill, pga registert, det retar mej oehört mycket.
    Om man kan överklaga? möjligt,jag får kanske överväga det.
    Tack för stödet :)

    Vänligen Leonora

    SvaraRadera