torsdag 4 april 2013

Jag växer....

Det är nog där jag bor :)


Återigen har jag utmanat mej själv, jag gör saker som vissa skulle fäkta med armarna åt och skrika.
-ALDRIG i helvetet att jag skulle göra något sånt, du är fan inte klok. Har du tänkt genom detta? och så vidare och så vidare..
I detta läget väljer jag att lyssna på människor som säger.
- Du gör helt rätt, fatta vad bra detta kan bli, du är en tuffing Leonora. Du gör sånt jag aldrig skulle våga.
Dom sistnämnda raderna behöver jag för att jag ska våga tro på mej själv och samla kraft och dom förstnämnda behöver jag nog dom med, kanske för att hålla mej nere på jorden, att få mej att tänka en gång till.
På denna utmaningen har jag tänkt många gånger och jag har vänt och vridit på den men ändå har jag kommit fram till att det är bra för mej det är en god utmaningar och jag väljer att se den som en Win-Win situation.
Kanske om några år att jag kan luta mej tillbaka i den där gungstolen som jag längtar efter. Men än är jag inte redo, jag är inte mogen att slå mej till ro. Jag har mer på min repertoar och jag har faktiskt vansinnigt roligt just nu. Och efter avslutat jobb igår fick jag med beröm godkänt.
Jag är bra!

Mollie var på skalbaggen och igår sa hon.
-Hejdå mamma, nu ska du åka hem.
Det är det bästa som finns när lämningen går så bra. Jag blev uppåt hela dagen av de inträffade, de får gärna hålla i sej.

Jag hittade mina gamla bokmärken och jag var ju bara tvungen att visa dom för Mollie. Hon förstod inte riktigt hur ömtåliga dom är och efter en stund med att säga, akta, akta, försiktigt där, så kom jag på mej själv med att ställa frågan.
-Hur viktiga är dom för mej?
Ska dom fortsatta att ligga undangömda i ett skåp eller ska Mollie få sitta och pilla på dom och säga,
-Den är fin mamma.
Ja, med risk för att ett eller annat bokmärke kommer att hamna i soporna så får det bli de sistnämnda, min dotter ska få titta på märkena och pilla på dom. Sån är jag.

Nu ska jag klä mej i lite tjusiga kläder och lite senare bär det iväg mot bruket för nya utmaningar, lite reklam om mitt kanonjobb skadar ju aldrig :)

Hum vad ska jag sätta den?

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar