måndag 15 april 2013

Marskatt ;)

Matdags :)



Läggdags när solen var på väg upp, fågelsången var helt otrolig. Det var en riktigt vårmorgon.
Som jag väntat och längtat. Livet återvänder till kroppen och njutningen är total. Styrkan och möjlighetskänslan kommer som ett brev på posten. Att ett väderomslag kan göra så mycket med humöret och känslan. Känslan av en katt i mars är nära.

Sömnen blev inte alltför långvarig, det spelade ingen roll, jag var pigg och sugen på livet. Jag fräschade till mej lite. En sväng till stan, lite bananer och en bukett blommor.
Hämtning av mys på skalbaggen och sen vidare på direkten till tant N, det var på tok förlängesen vi sågs, det hade hänt så mycket i våra liv.
Men innan vi fick surra om det var det dockteater för hela slanten. Mollie skrattade högljut och jag hade ingen möjlighet till att sluta le.

Teambuilding

Kaffe och nybakade bullar och sen satte vi igång. Allt som hänt skulle diskuteras och vi hade att göra ett par timmar. Undertiden hängde Mollie med dom större barnen i lekstugan. Hon var lycklig som en lärka.

Vi for hem och jag var lättare, det är gott att få pysa ut allt som sker. Mer trevligheter väntade, en vän och hennes tös kom, det nalkades bingolotto, men innan dess hade vi fullt upp. Tjejerna skulle mata hästarna med morötter och jag tror vi får hålla igen ett par dagar vad det gäller morotsbiten, det lastades nämligen in den ena moroten efter den andra till hästarna som åt så mycket dom orkade. Tjejerna började glatt leka i sandlådan och mammorna passade på att gå en trädgårdsvandring. Mysigt värre :)
Lite häng på altanen då idén om grill kläcktes. Så klart vi skulle grilla lite.
De var superduper mysigt att sitta fyra runt bordet och äta en gemensam lagade middag. Familjekänning på det minsann.
Vi gottade oss vidare med en smarrig paj till efterrätt livet var lättlevt.

Rörande överens :)


Tyvärr blev det ingen binogovinst, men man kan ju inte få allt.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar