söndag 14 april 2013

Seriöst....



Jag tycker att det är väldigt intressant när jag får mail av helt främmande människor, dessa människor som är journalister och grymt bra på att snoka upp olika intressanta ämnen att skriva om. Jag fick ett mail där en fråga ställdes om jag var jag och om jag var intresserad av att berätta min historia.
Ja visst varför inte.
Så nu har jag en dejt på tisdag med en journalist och en fotograf. Härligt för dom att få komma ut till undersköna Jockarp och andas lite frisk luft :)

På tal om journalister så gav jag en intervju för några veckor sen som skulle ut i en tidning med 500000 läsare, tre fyra sidor skulle fyllas och jag har varit minst sagt nyfiken på hur reportage ska bli. Så jag fick messa mister journalist och höra hur det gick. Svar kom att det gick fin fint och att jag skulle få läsa det denna kommande veckan. Jag har en väldigt spännande vardag vad det gäller biten "Att träffa nya människor" Vilket jag är glad för.

Vidare har det hänt något med mej, något bra tror jag.
Efter lite småtrubbel som stoppade min framfart och min plan för sommaren så har jag ändå kommit fram till att det minsann snart är dags att ta tag i biten partner. Detta är inte okej längre, jag längtar mer och mer efter att ha en vuxen människa i mitt liv. En människa att göra alla underbara vardagssysslor med och även en vuxen människa att göra "Dåliga" saker med. Jag måste seriöst bli lite seriösare vad det gäller den biten.

Vi cyklade, socialiserade oss, lipade lite. Skrattade mycket och pratade om massa roliga saker. Mitt lilla hjärta sa till sin mamma.
-Jag älskar dej mamma.
Smältfaktoren på den raden är skyhög.
Och givetvis svarade jag med samma mynt. Jag älskar dej med mitt lilla mys.
Vilka dagar som radas upp just nu, jag stannar gärna kvar här ett tag.

Jag drog på nattskift till bruket och myset hängde med mormor och morfar till pulken och tittade till alla tranorna.
En ledig dag ska jag också åka dit. De skådespelet vill jag inte missa.

Lite hjälp i tjällossningen behövs :)

Jockarp.

2 kommentarer: