lördag 27 april 2013

Smådjur finns dom?

Mjuk och stark...


Det är aldrig försent att ge upp. Det var tankar som for genom mitt huvud.
-Så f-n heller att jag ska.
Jag är en krigare och jag ska fortsätta i alla lägen. Det finns inget annat alternativ. Den enda vägen är framåt.
Okej pepp behövs ibland och pepp fick jag av min vän som både kom med egna fina ord men också ord från andra som sagt att jag är en underbar människa. Jag blir inte lätt gråtmild, men sådan ord gör det svårt att hålla igen.

För att få lite annat att tänka på än boken tog jag och en vän våra små och drog till djurparken.
Vädret var lite smålurigt men vi slapp ifrån regnet vilket var trevligt.
Lite sur på parken blir jag när jag åter en gång kommer dit och smådjursavdelningen var stängd. Vad händer där inne i den där stugan undrar jag.
Jag lokaliserade nycklen till dörren men det kändes som ett rejält övertramp att bara ta den, stoppa den i hålet och vrida om. Nej riktigt så fräck är jag inte.


Sova nere eller...

Uppe?



Det hade kommit små barn i form av lamm, killingar, kycklingar och björnungar, om dom sistnämnda vet vi inte om de stämmer för vi såg minsann inga.
Vidare så var tanken att vi skulle grilla och förra året började parken schangtilt med att ha kol och tändvätska på plats så det bara var att tutta fyr och börja grilla. I tron om att det var så även i år hade vi ingen kol med oss, nu hade det skett en förändring, ingen kol. Dom pinnarna som låg och såg lagom sura ut efter nattens regn kändes inte som något alternativ för oss. Så mot björnberget och deras restaurang bar det. Vi tog en sväng inom varghägnet , det var en nyhet för året, fyra små vargsyskon fanns i hägnet och vi lyckades faktiskt att se ett par.
Efter maten på berget somnade barnen i vagnarna och vi mammor fick själva gå och kika på resten av djuren. Vi samtalade om mycket viktiga, virriga och vuxna saker. Samtalen var så förvirrade så det är omöjligt att återberätta om vad dom faktiskt handlade om. Det är tvunget att upplevas och den tiden är alltså nu förbi ;)

Hem och husvagnsvisning och tjejerna simulerade husvagnssovning, de ska bli spännande till sommaren att besöka vänner med husvagn, Mollie verkar supergillar allt med dessa vagnar.
Fika, kaffe och lek. Det var en mycket bra dag trots att jag i vissa lägen var lite låg. Låga dagar behövs.
Det är bara att hålla näsan över ytan tills det vänder, för vänder gör det.


Vårbruk.


Fredag natt på bruket följde.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar