fredag 31 maj 2013

Kostnader och sexliv....



Det råder vissa sömnproblem i palatset och det gillas inte.
Myset sover nu inte alltid middag längre och det är nog klokt, vad som inte är klokt det är att hon kan vara uppe från halv sju på morgonen till elva på kvällen utan några problem alls.
När jag försöker natta och minut efter minut går och tillslut blir det timmar av det då blir jag rosenrasande.
Något jag känner en väldig avsky för det är just det att ligga i sängen och vänta på att min dotter ska somna.
Att där ligger jag och funderar över allt jag kunde göra dom timmarna som krävs för att få henne att somna. När jag slutligen lyckats med projektet nattning så är jag helt färdig själv. Genast ligger jag efter i programmet ett par timmar, det är inte så farligt om det hände någon gång då och då, men när det blir en ful vana då bli jag tjurig.
Nej det kan tyckas att det inte är hela världen, det är det inte heller, men ensamheten gör sej stor i dessa lägen.

Just nu längtar jag till framtiden, några veckor framåt vore fint för då börjar min semester, tre veckor helt orörda och helt oplanerade.
Det är tokigt egentligen att längta framåt, man längtar liksom livet av sej på något märkligt sätt.

Det där med att leva i nuet funderar jag ofta på, när jag kör bil har jag tid för dessa tankar och reflektioner, i bilen är ett av dom få ställen då jag flyr nutiden och befinner mej i dåtiden eller i framtiden. Jag älskar att köra bil :) Jag blir klokare och jag mognar vid dom tillfällena, inbillar jag mej i alla fall.

När jag kom hem från jobbet så sa myset till mej.
 -Jag har saknat dej mamma.
 Just dom ögonblicken i livet hoppas jag kunna ta vara på och behålla i mitt inre, att jag kan ta fram dom minnena dom gånger när livet är kämpigt till exempel som i ovanstående situationer.

Okej nu är det så att jag har fått offert från tryckeriet på vad mina tryckkostnader för min bok kommer att bli. Hua det börjar bli verkligare och verkligare nu, fatta det då att jag snart är författare. Det trodde jag minsann inte för ett par år sen.
Vi pratar mycket om min bok på jobbet och jag tycker att det känns lite märkligt att mina jobbarkompisar ska läsa mina innersta tankar och funderingar. Män som är stora och starka ska läsa om mina känslor och mitt sexliv, hehe det är en mycket märklig känsla det vill jag lova :)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar