måndag 6 maj 2013

Landet Lego...

Lego vart man än ser :)


Hela familjen åkte till Danmark och Legoland.
Vilket fantastiskt ställe det är, det är 29 år sen jag var där sist och självklart har det hänt en hel del.
Vissa saker var dom samma som till exempel körskolan, jag minns när min bror och jag fick gå i körskola. Så allvarsamt det var och så nervös jag var.
Nu såg jag på det med helt andra ögon. faktum var att det är bra längesen jag skrattade så mycket. Det är inte snällt att skratt åt andra, jag vet, men detta var så komiskt så det var omöjligt att låta bli.
Vissa av barnen grät i nervositet och av skräck för att bli påkörda, andra fick upp sina bilar på två hjul när dom panikartat trampat fel på pedalerna. Det var den ena olyckan efter den andra, helt hysteriskt och bredvid banan stod alla familjerna och skrattade. Ja herre min gud säger jag bara.
För Mollies kusiner gick det bra och dom lyckades få med sej ett körkort på Legobil hem till Sverige :)



Vad roligt jag har :)


Vi åkte miniparishjulet, tåg, båtar och små jeepar, Mollie tyckte det var toppen och jag var lagom nöjd med hastighet, höjd och längd på attraktionerna. Dock när myset sov middag fick jag leva lite vilt. Bergbana och vattenkarusellerna avlöste varandra.
Det bästa med Legoland var att när inträdet var betalt var allt fritt, bra för mej med tanke på att jag blundade igenom alla karusellerna, onödigt att betala för att blunda kan jag tycka, Fegis, ja visst är jag det :)

Stor kusin.


Mellan kusin.
Och lill kusin :)



Dagarna började med morgonkramar, alla kusinerna hade kramkalas och det märktes att dom saknat varandra under nattens timmar då dom var frånskilda från varandra. Underbart att se.
Under dagarna var dom stora kusinerna hela tiden och kontrollerade så att den lilla hade det bra. Och hon hade en toppen resa mitt lilla mys.


De mesta var Lego.

Jag hade det bra jag med, men jag hade planerat att ta ett par joggingturer, men med lite hosta och något snorig näsa ställde jag vuxet, moget och klokt in mina träningspass. Jag är rädd om hälsan.
Smart som jag var så hade jag tagit med min bok och efter de något tuffa uppvaket jag fick så av förklarliga skäl behövdes det läggas en varsam men tuff hand på den. De gjorde jag alltså kvällstid i stället för att förlusta mej med mina löparskor. Det är bra att ha olika områden att kunna tillfredsställa sej på.
Jag är nu mer än nöjd med min omarbetning och i morgon ska jag åter outa den och mina idéer. Spännande som tusan.


Ett bollhav är ju aldrig fel ;)


Vad jag mer är nöjd med är min tvättmaskin, hade jag behövt beställa tvätttid hade jag varit rökt. Det fanns absolut ingenting av Mollies kläder som inte var ner kissade. Allt var totalt genomsurt. Och det som inte var nerkissat det spydde hon ner på vägen hem, jag antar att hon blev lite åksjuk av att titta på film samtidigt som hon spelade spel på paddan och lyssnade på Winnerbäck. Det blev täta stopp på grund av alla klädbyten som krävdes.
Men hem det kom vi och det till ett grönare, varmare och vackrare Jockarp.
Arbetsskadad, jag vet ;)

Jaha, åter en trevlig resa är till ända, det var inte så långt hemifrån, men ändå givande och rolig.

Jockarp.


2 kommentarer:

  1. Tjena!
    Du lär ju knappast vara singel över sommaren. Het är bara förnamnet ;)

    Fin blogg och söt tjej du har.
    Kram Jossa.

    SvaraRadera
  2. Hej Jossan.
    Och tack för komplimangerna, alltid roligt med trevliga och vänliga ord.

    Vänligen Leonora

    SvaraRadera