söndag 19 maj 2013

Tänder?

Blås blås :)
Jag vet inte om det är så att man måste prata igen allt man missat när man var ur form, men fröken mys vaknade klockan två och låg i sängen och pratade till fyra om alla möjliga saker. Jag var trött men ändå glad över att hon var tillbaka som sitt vanliga jag.
Detta pratande fortsatte sen hela förmiddagen, hon hann inte avsluta en mening förrän hon började på en ny. De roliga är att små barn kan byta samtalsämne i en sån hastighet att man tillslut inte har en aning om vad samtalet började med. Jag fick många leende på mina läppar under gårdagen.

Hur var det nu med flytväst?

Men hon blev tyvärr under eftermiddagen lite gnällig och seg igen, jag vet inte vad det är med henne, ena sekunden pigg som en mört för att i nästa vara en slagen hjälte.
Min tro är att det är tänderna som spökar ännu en gång.

För att mamman skulle få lite luft under vingarna så fick myset hänga en stund med mormor. Jag tog då under den hetaste tiden på dygnet och hoppade i mina löparskor och sprang. Jag hade planerat för en längre runda, men temperaturen var för hög och jag är inte riktigt van vid det. Jag brukar vara envis och köra på som jag bestämt men i detta läget tänkte jag längre än åsnan. Jag var rädd att få ett bakslag. Och bli dålig likt efter den andra halvmaran vi sprang.
Jag ådrog mej återigen nya vackra blåsor, lilltån hade en större blåsa än självaste tån. Aj.
dags för nya skor kan tänkas.

Vi hade en väldigt lugn dag där jag försökte ha myset inne stora delar. Men min löparvän kom med sin lille grabb och då var det bus i sandlådan om än något avslaget. Vidare var det lite såpbubble blåsande hos kusinerna och fram på kvällen blev det målaboken som åkte fram.
Hon var även behjälplig i köket när maten skulle lagas, hon åt dock tyvärr sparsamt.
Hoppet står nu till att stormen blåst över så vi kan få njuta som dom små njutare vi är :)



Vad det gäller fårfronten så har jag lärt mej att dom äter potatisskal med god aptit, även att får dom inte som dom vill så stångas dom. Eskalerar det så blir det returbiljetten som utnyttjas.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar