tisdag 28 maj 2013

Uppstyrning....

Dammsugare och munspel :)


Sista natten avklarad, skönt för jag har så mycket på spisen just nu.
Hemsidan börjar ta form.
Min mycket duktiga nästis är nu i full gång med det jobbet och det går minsann framåt i en rasande fart. Jag har gjort en investering i ett domännamn, det är ju coolt ;)
Just nu håller jag själv på med att forma texten som ska vara på sidan. Det är allt lite småklurigt, men väldigt roligt.
Vidare är det diskussion men revisor och bank, det är inte jätteenkelt att ge ut en bok. Men inte svårt heller :) Hur svårt kan det vara liksom?
Jag lova att återkomma inom en snar framtid. Pust.

På tal om revisor så ska jag idag in och få mina räkenskaper synade och det ska slickas på ett frimärke där adressen är skatteverket. Hoppas på trevligheter.
Jag passar även på att ta bankmötet så är även det avklarat, jag älskar verkligen när jag får saker gjort. idag blir en sån dag hoppas jag.

Gårdagen var också en dag då jag styrde upp lite saker som blivit lite eftersatta. Sommarhjulen är nu pålagda på min tjusiga kärra. Ljudet blev med det något mer dämpat i kupén, skönt. Mollie hade hängt på skalbaggen och när hon hämtades var hon nysoven och lite snorig, jag hoppas nu verkligen att det inte blir något av det. Hon fick hänga lite i soffan med paddan och jag pysslade i vårt hem som jag nu även kan lägga till fint före. Fint hem alltså :)

Vi lagade middag gemensamt och det här med att äta råa potatis vet jag inte riktigt var hon fått i från, inte kan det väl möjligen vara gott? Men nu för tiden så äter hon alltid en rå potatis medans jag skala dom andra.
Det satta schemat på bruket skulle även synkas och läggas in på kommunens super muppiga sida vid namn Dexter. Nervsamanbrottet var nära i palatset. Mollie det lilla odjuret fick tuppjuck och lekte med lera och flög runt som en vilde i hela huset samtidigt som jag var i behov av ett slags lugn för att inte få ett slaganfall på det förlegade programmet.
Efter ett tags sväljande av ilska och frustration så tror jag mej fått timmarna på rätt plats för resten av året.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar