fredag 21 juni 2013

Bebismys ;)




Tråkmånsväder och vad gör man då. Jo myset och jag drog till badhuset. 09.00 checkade vi in för en timmes lek och bus i det lagom varma vattnet. Vi var som på när ensamma, en mamma och hennes lille grabb och så vi. Helt perfekt.
Myset dök och plaskade som aldrig förr. Jag är glad över att hon är tuff i vattnet men för den skull inte galen. Hon har koll på läget.
Vi kom hem och åt lunch och sen stod bullbak på too do listan. Men först skulle vi in och trängas med alla andra midsommarfirare i stan. Det är sjukt kul att kolla in alla smått hysteriska människor som går och rycker i matvarorna som om det vore dom sista på jorden. Varför all denna hets? Dessa storhelger gör folk galna i alla fall dagarna innan, när själva helgen äntligen kommer så har alla sina rutiner som inte går att rucka på. Hela samhället tycks stanna upp och hålla andan. Detta ogillar jag så mycket så jag vet inte vad jag ska ta mej till.

Och bullbaket blev som det brukar. Myset var med och fixade med ingredienserna och satte fram bullformarna, sen schappade hon, hon drog iväg med sin lilla vagn till mormor och morfar och ensam kvar blev jag med deg upp till knäna. Som vanligt kunde jag inte låta bli att äta degen så jag blev lagom tjock om magen och rapig ett par timmar senare :)

Efter stök i hemmet så drog vi ner till Hällevik och till en liten bebis, Mollie pratade oavbrutet vägen ner om den lilla hon skulle få se, när vi väl var framme var storebror roligare att hänga med.
Jag fick äran att hålla det lilla knytet, det var ovant och jag har väldigt svårt att inse att mitt lilla mys var så liten. Hon är ju stora tjejen nu.
En fin eftermiddag med barnmys och givetvis mycket trevliga samtal.
När myset somnat för kvällen blev det en sväng i löparskorna. Formen ska hållas :) dock funderade jag till vilket pris då? Det var vansinnigt varmt och svetten rann svidande in i mina ögon där jag sprang. Aj.


Jaha och nu är det då midsommar. trevlig dag alla, kanske vi ses bland ringlekarna och tombolan :)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar