lördag 8 juni 2013

Eld och vatten....





Jag ser väldigt pigg och fräsch ut när jag tittar mej i spegeln klockan kvart i fem på morgonen, men jag känner mej helt annorlunda.
I dom lägena fattar jag inte att vissa människor alltid kliver upp vid den tiden, en del kliver upp tidigare och tar en löprunda de fattar jag än mindre, respekt åt dom. Jag känner mej som ett vrak även om min utsida säger annat, givetvis är jag glad över att det är på det viset.
Instämpling på bruket och det blev en dag fylld med spänning. Brand nummer två denna veckan, den förra missade jag på grund av min Stockholmsresa. Båda två släcktes och ombesörjdes så katastrofer uteblev. Skönt och bra jobbat av mina kollegor.
Vi hade lite haveri och annat besvär och detta i en tropisk värme, ohja, nog var man het alltid ;)
Lite nya idéer om vårt styrsystem luftades, vilket skulle leda till en förbättring, vi fick med oss personal på tåget som hade möjlighet att förändra och då även förbättra situationen för oss. Dialoger och samtal är viktiga. Öppnar man munnen har man en chans att förändra och förbättra. Gilla på det.

Jag hämtade mitt lilla mys och vi åkte hem, tanken var att vi skulle ut på rocken en sväng även under gårdagen men efter moget övervägande och lyssnande av kroppens signaler togs beslutet att stanna hemma. Jag var sliten.
Myset roade sej med att bada, först med sin lilla hund Sigge i en liten pool, men vi tröttnade och drog till kusinerna och där var det stora bassängen som gällde. Hon låg i och plaskade tills hon var blå runt munnen och skinnet såg ut som om det mer skulle passat på en kyckling. Hon var helt knottrig.

Efter en gemensam middag tog vi oss hem och sandlådan fick ett litet besök, nagelklippningen styrdes upp utomhus i gräset och med en liten tablettask som efterrätt. Det var superduper mysigt att halvligga i gräset och se solen sjunka längre och längre ner.
Lilla fröken slocknade snabbt efter bara en enda lite saga. Den handlade om Romeo och Thomas, ett par får som varit och klippt sin ull. En mycket intressant berättelse.
Jag fick lite utan tid från myset då jag satt ensam i soffan och njöt av mitt fina hem och huvudet fylldes med tankar om att jag har det allt förbannat bra :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar