fredag 28 juni 2013

Häcken full...



Ett möte i Kristianstad 08,30 krävde tidig uppstigning, viss förberedelse är nödvändig när myset ska med. Frukosten ska ner och klädbytet som ibland är lite knivigt ska till att ske. Hon är smått galen i sina klänningar vilket jag är glad för men vissa dagar lämpar sej byxor bättre, igår var en byxdag enligt mej. Vi var givetvis inte överens så en kompromiss gjordes. Byxor och klänning.
Mötet gick bra och två föreläsningar är nu inbokade till hösten, det ska givetvis bli mycket spännande. Kvinnan jag mötte fick jag god kontakt med hon var trevlig och vi samtalade om olika läggningar och om föräldraskap.
Ett par timmar senare lämnade vi kvinnan och körde vidare till blomsterhandlen. En tjusig bukett var målet. Jag får infall ibland och detta var ett sådant. Vi var på väg till Tant N och jag bara kände att en blombukett vore trevligt. Uppvaktning av blommor är trevligt i vilket ändamål som helst kan jag tycka, nja möjligen inte begravningar dock.

Blommorna uppskattades och myset hade en rolig stund, det var fika, studs på mattan och lite lir på trumsättet. Vad må det bli av lilla fröken tro.
Vidare på direkten till en dejt. En mycket trevlig sådan och Mollie var på fint humör. Vi fikade och blarrade om allt möjligt. Vi lämnade fiket och gick och satte oss på en bänk på torget och myset sprang fritt omkring. Frågan ställdes klart om dejten var gay eller bi. Svar kom och det uppskattades. Jag gillar öppna människor. Ibland slår det mej att jag pratar med människor om sånt som jag förut såg som privat. Nu känns det så enkelt och helt okej.
Prat och tankar om boken luftades klart.
Och på tal om boken så sa min vän och bokmorska en dag att min bok den är personlig men inte privat. Intressant formulering. Själv kan jag ibland tänka att den är allt för privat och utlämnande. Men det får minsann den kommande läsaren avgöra ;)

Från dejten till våra vänners Place. Lek och bus fram till stolpskottet Leonora Vilhelmsson stänger av sin telefon och inte får den på rätt köl igen. Jag fick köra hem för att fixa pin-koden. In i bilen igen och iväg mot festligheter i stan. Det var livemusik, mat och dryck och det mycket populära hopptornet. Mollie blev helt galen och hoppade timme ut och timme in. Det var mycket skratt men även en del tårar.
En trevlig afton med många glada människor.
Sölvesborg är minsann en fin lite stad.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar