måndag 17 juni 2013

Städhjälp jo tjena...



Vi hinner med en hel del när vi sätter fart. Bibblan har vi återigen hängt på och eftersom jag nu satt punkt för min bok så känner jag ett sug av att börja läsa igen. Jag har en hel hög som väntar på mej men jag hittade en goding när jag var i stan som jag blev väldans glad över. Titeln är. "Vid Vesans vatten". Den är skriven om mina hoods. De ska bli mycket spännande att få läsa den.
Mollie hittade en bok som även jag blev överförtjust och intresserad av. Titeln på den var "Malins mamma gifter sig med Lisa". Jag kan ju inte annat än att njuta av min dotters bokval :)

Vi cyklar mycket vilket är trevligt, lite öm blir man i vissa otränade delar av kroppen, men det blir väl bättre hoppas jag.
Vi har målat och vissa gånger önskar jag att fan skulle ta den som kom på målafärg till barn. I andra andetaget flinar jag åt mina tankar och tycker att det verkar vara mycket stimulerande för små barn att sitta och måla. Men jag längtar dock till myset kan plocka fram och greja med sakerna och sen återställa hemmet i utpunktsläget. Vi är inte riktigt där än.


Löprunda på en mil satt där den skulle i benen, jag hade ett gott ös och vädret var helt perfekt. Lite ljuvmusik i öronen och tankar som flög omkring i olika riktningar men som slutligen mynnade ut i ett leende, jag var den leende löparen under gårdagens runda. Jag mår så grymt bra just nu, jag tror jag stannar här ett tag och bara är. Går det tro?

Sanering av borgen har jag återigen fått roa mej med, det tråkiga lakansbytet fick jag göra och än en gång konstaterad jag att man ska vara två som hjälps åt. Mollie kom förvisso in på brekas och sa att hon skulle hjälpa till, men av det var det mest ord, handlingen såg jag inte mycket av. Hur som helst så är det väldigt liggvänligt just nu. Lakan som torkat i sommarvind är det bästa som finns :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar